Місце проведення дослідів

Місцем для проведення дослідів по вивченню способів розміщення і густоти рослин капусти білоголової, було обрано дослідне поле кафедри плодоовочівництва і зберігання Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Це поле знаходиться неподалік від університету, приблизно на відстані 1 км від нього. Дослідне поле ХНАУ знаходиться в східній частині Харківської області. Його загальна площа складає 5 га.

На дослідному полі за умов краплинного зрошення проводять дослідження з різними овочевими та плодовими культурами. Крім досліду з капустою білоголовою проводяться дослідження з огірками, морквою,цибулею ріпчастою, кукурудзою цукровою та іншими видами капусти (брюссельська, цвітна, пекінська),малиною,смородиною чорною,яблуками,виноградом. Така колекція допомагає майбутнім спеціалістам-овочівникам підвищити свою компетентність в овочевій галузі, їх обізнаність у своїй спеціальності.

На дослідному полі ХНАУ ім. В.В. Докучаєва постійно іде розвиток і вдосконалення науково-дослідної діяльності, він є важливим інститутом університету, де студенти збирають необхідні матеріали для написання звітів з науково-агрономічної та виробничої практики, дипломних, магістерських робіт і кандидатських дисертацій.

По сівозміні капусту білоголову на дослідному полі ХНАУ ім. В.В. Докучаєва висаджували після кукурудзи цукрової








Дата добавления: 2015-05-13; просмотров: 833;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.