Аналіз інформаційної інфраструктури підприємства

На початковому етапі свого розвитку портал розваг " Portal-media " являє собою невеличкий сайт на якому розміщено: відео, музіка та різні новини. Портал розваг " Portal-media " будь-хто зможе знайти найсвіжіші новинки mp3 музики 2012 року, скачати нові пісні безкоштовно без реєстрації. Всі музичні новинки додаються нашими релизерами без вихідних, так що ви завжди будете в курсі останніх оновлень! На сайті всі композиції абсолютно безкоштовні. Тематики пісень найрізноманітніші: від нових хітів. Якщо перед скачуванням ви захочете прослухати сподобався трек, скористайтеся зручним mp3 плеєром. У величезному архіві музики обов'язково знайдете новинки собі до смаку, а нові пісні, викачані в форматі mp3, розфарбують нудні будні в усі кольори веселки.

Сайт - набір з декількох десятків, сотень і навіть тисяч веб-сторінок, зв'язаних між собою єдиною темою, загальним оформленням і посиланнями. Це інформаційна одиниця, що представляє чи компанію окремо узятої людини, доступна з будь-якого куточка світу. А також, один із сучасних засобів передачі інформації, комунікативний засіб, і, нарешті, рекламний продукт, що дає великі можливості в області пошуку і залучення клієнтів.

Головне призначення сайта - це надання інформації. У світі існує маса інших способів передачі інформації, чому варто застосувати саме цей? Просто він найбільш ефективний. У чому ж його ефективність?

По-перше, у зв'язку з великою швидкістю розвитку мережі Інтернет, відбувається втягування усе більшої кількості людей у середовище використання Інтернет-технологій і ресурсів. Якщо влаштувати опитування на тему " чи потрібний Інтернет?", то 62% від усього населення відповідять ствердно, і багато хто з них скажуть, що вже не представляють свого життя без його використання, як без чи телевізора телефону. Тому не дивно, що за допомогою сайта про нас довідаються більшу кількість потенційних клієнтів, ніж з газети.

Для рішення поставленої задачі використано мову гіпертекстової розмітки HTML і мову опису Web-сценаріїв Java.

Створення Web-сторінки за допомогою мови HTML. Як стандарт прийнята Hyper Text Markup Language - мова розмітки гіпертекстів, призначена для створення форматированного тексту, насиченого зображеннями, звуком, анімацією, відеокліпами і гіпертекстовими посиланнями на інші документи, розкидані як по всьому Web-просторі, так і на цьому ж чи сервері який являється складовою частиною цього ж Веб-проекта.

Можна працювати на Web без знання мови HTML, оскільки тексти HTML можуть створюватися різними спеціальними редакторами і конвертерами. Але писати безпосередньо на HTML неважко.








Дата добавления: 2015-03-03; просмотров: 1213;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.