Перелік державних цільових програм і програм розвитку окремих регіонів, галузей економіки та сфер суспільного життя, які виконуються в межах бюджетної програми.

10.1. Перелік державних цільових програм і програм розвитку окремих регіонів, галузей економіки та сфер суспільного життя, які виконуються в межах бюджетної програми у 2010 році:

№ з/п Код програми Назва програми Коли та яким документом затверджена Короткий зміст заходів за програмою 2008 рік (звіт) 2009 рік (затверджено) 2010 рік (проект)
загальний фонд спеціальний фонд загальний фонд спеціальний фонд загальний фонд спеціальний фонд
                     
                     
    ВСЬОГО                

10.2 Перелік державних цільових програм і програм розвитку окремих регіонів, галузей економіки та сфер суспільного життя, які виконуються в межах бюджетної програми у 2011-2013 роках:

№ з/п Код програми Назва програми Коли та яким документом затверджена Короткий зміст заходів за програмою 2011 рік (прогноз) 2012 рік (прогноз) 2013 рік (прогноз)
загальний фонд спеціальний фонд загальний фонд спеціальний фонд загальний фонд спеціальний фонд
                     
                     
    ВСЬОГО                

Аналіз результатів, досягнутих внаслідок використання коштів загального фонду бюджету у 2008 році та очікувані результати у 2009 році, обґрунтування необхідності проведення видатків/ надання кредитів із загального фонду на 2010 рік виходячи з граничного розміру та на підставі результативних показників, наведених у пп. 7-9.

Міністр /керівник відомства ___________________________ ____________________________

(підпис) (прізвище та ініціали)








Дата добавления: 2015-02-28; просмотров: 876;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.