Керівник фінансової служби ___________________________ ____________________________

(підпис) (прізвище та ініціали)


БЮДЖЕТНИЙ ЗАПИТ: додатковий(Форма-3)

Лише після заповнення форм 1 і 2 й у разі наявності пропозицій про збільшення обсягу видатків/надання кредитів загального фонду на плановий рік може бути заповнена Форма-3, в якій потрібно обґрунтувати запропоноване збільшення видатків /надання кредитів (запити на збільшення видатків/надання кредитів можливі лише за бюджетними програмами/проектами, що згідно з нормативними актами визначені пріоритетними).

При цьому зменшення головним розпорядником, порівняно з попереднім роком, обсягів видатків/надання кредитів за бюджетними програмами/проектами у зв’язку з перерозподілом, здійсненим під час розподілу обсягу видатків/надання кредитів у пункті 4 Форми-1 з метою збільшення інших видатків/надання кредитів, не є підставою для формування додаткової потреби у фінансуванні (пропозицій щодо збільшення обсягів видатків/надання кредитів загального фонду) за такими бюджетними програмами/проектами.

У пункті 2.1 показники у графах 3, 4, 5 повинні збігатися з показниками у графах 5, 6, 7 пункту 4 таблиці Форми-1 за відповідними бюджетними програмами/проектами. У цій формі в графі 6 заповнюються тільки ті бюджетні програми (проекти), які згідно з положеннями нормативно-правових актів (пункт 11.4 Форми-2) не забезпечені обсягом видатків / кредитів загального фонду на плановий рік і є пріоритетними.

При цьому за кожним кодом тимчасової класифікації видатків суми наводяться в розрізі економічної класифікації видатків/класифікації кредитування.

У графі 8 обґрунтовується необхідність додаткових коштів із загального фонду на плановий рік у розрізі економічної класифікації видатків/класифікації кредитування (з обов’язковим посиланням на нормативний документ, відповідно до якого необхідні додаткові кошти), визначається вплив у разі виділення цих коштів на виконання бюджетних програм/проектів у плановому році, у тому числі в розрізі результативних показників, зміни результативних показників, що характеризують виконання бюджетної програми (проекту), у разі виділення додаткових коштів та у разі невиділення їх із загального фонду на плановий рік, а також альтернативні заходи, розроблені для забезпечення виконання бюджетної програми/проекту.

У пункті 2.2 показники у графах 3 і 5 повинні збігатися з показниками у графах 10 й 11 пункту 4 таблиці Форми-1 за відповідними бюджетними програмами/проектами. У графах 4 й 6 заповнюються тільки ті бюджетні програми(проекти), що не забезпечені прогнозним обсягом видатків на два наступні за плановим роки, у разі виділення цих коштів визначається вплив на виконання бюджетних програм/проектів, зміни результативних показників, які характеризують виконання бюджетної програми/проекту у разі виділення додаткових коштів та наслідки у разі їх невиділення. У графі 7 обґрунтовується необхідність додаткових коштів із загального фонду на плановий рік у розрізі економічної класифікації видатків/кредитування (з обов’язковим посиланням на нормативний документ, відповідно до якого необхідні додаткові кошти).

При цьому обґрунтування має охоплювати:

— обґрунтування, чому неможливо забезпечити виконання бюджетних програм/проектів у межах обсягу видатків/надання кредитів загального фонду на плановий рік;

— аналіз впливу виділення додаткових коштів на виконання бюджетних програм/проектів у плановому році з наведенням пояснень щодо впливу на результативні показники продукту та ефективності, та по двох наступних роках з наведенням конкретних очікуваних результатів.

У цьому пункті слід обов’язково проаналізувати додаткові запити порівняно з відповідними видатками / обсягами надання кредитів за два попередні роки (у разі, якщо такі були).

При заповненні таблиці змін результативних показників, що характеризують виконання бюджетної програми/проекту, необхідно показати, як зміняться результативні показники затрат, продукту, ефективності та якості у разі виділення додаткових коштів у плановому році.

При формулюванні наслідків слід розглянути ті, що очікуються у разі непроведення зазначених видатків / надання кредитів, та пояснити, які альтернативні заходи були здійснені головним розпорядником для забезпечення виконання бюджетної програми/проекту.


БЮДЖЕТНИЙ ЗАПИТ НА НАСТУПНИЙ РІК: додатковий(Форма 2010-3)

  1. ____________________________________________________________________________ ( __ )( __ )( __ )

(найменування головного розпорядникакоштів державного бюджету)КВК








Дата добавления: 2015-02-28; просмотров: 860;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.