Встановлення сканера

• Під’єднюємо сканер до комп’ютера (USB – порт)

• Вмикаємо сканер

• Вмикаємо комп’ютер

В більшості випадків операційна система Windows XP сама виявляє нові прилади і робить необхідні настройки, щоб ви могли використовувати їх при роботі. Запуститься майстер установки нового обладнання і через нетривалий час, необхідний для налаштування, новий сканер готовий до роботи. Протеіноді автоматична установка може не спрацювати, і вам доведеться встановлювати пристрій вручну.

Щоб встановити новий сканер, а також для перевірки і настройки встановлених раніше пристроїв, слід відкрити спеціальну папку. Всі папки, пов'язані з устаткуванням і настройками системи, розташовані в папці Панель управління (Control Panel). Клацніть мишею на значку з назвою Принтери і інші пристрої (Printers and Other Hardware), щоб взятися до роботи з принтерами, сканерами, цифровими фотокамерами, клавіатурою, мишею, ігровимипристроями і факсами.

Щоб запустити майстер установки сканера, треба клацнути мишею на значку Добавить устройство обработки изображений. Перший діалог майстра вводить вас в курс справи і пояснює, що даний майстер крок за кроком допоможе вам встановити пристрій. Оскільки в цьому діалозі нічого вводити не потрібно, відразу перейдемо до наступного діалогу. Перехід до другого діалогу здійснюється натисненням кнопки Далі (Next).

Далі діалог майстра пропонує вам вибрати модель сканера із списку . Цей діалог містить списки виробників і моделей сканерів і цифрової камери.Виберіть в списку виготівників виробника вашого сканера, клацнувши на нім мишею. Потім в списку сканерів виберіть конкретну модель.

Якщо вашого сканера в списках немає, то слід скористатися дискетою або компакт-диском, який повинен бути в комплекті постачання вашого сканера. В цьому випадку натисніть кнопку Встановити з диска (Have disk). На екрані з'явиться діалог вибору місця, де розташовані драйвери (Мал. 3.4).

Ви можете ввести шлях в поле введення, а можете натиснути кнопку Огляд (Browse), щоб вибрати потрібну папку в діалозі, що з'явився. Після вказівки адреси драйвера, що поставляється на диску, ви повернетеся до майстра. Вказавши одним із способів модель сканера, натисніть кнопку Далі (Next), щоб перейти до наступного діалогу.

У новому діалозі майстер попросить вас вибрати порт до якого підключений пристрій (переважно використовується USB порт).

У новому діалозі майстер попросить назву для сканера, Як назва ви можете використовувати будь-яке ім'я, але краще залишити ту назву, яка вам пропонує система.

В останньому вікні майстер повідомить про завершення установки сканера.

У вікні Мій Комп’ютер з’явиться встановлений сканер.

 








Дата добавления: 2015-03-11; просмотров: 1045;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.