Мета і завдання дисципліни

Метою дисципліни «Правознавство» є опанування студентами системою правових знань, що вимагається реаліями сучасного розвитку суспільства, об’єктивністю подальшого зміцнення правових основ державного і суспільного життя, суворого і неухильного дотримання чинного законодавства, вироблення у майбутніх спеціалістів непримеренності до недоліків і правопорушень, дбайливого ставлення до інтересів суспільства і держави, прав і свобод громадян.

Завданням вивчення дисципліни є озброїти майбутніх фахівців …..профілю знаннями основних правових положень, що стосуються їх професійної діяльності, виробити у майбутніх спеціалістів практичні навики по реалізації норм чинного законодавства, вміння орієнтуватися в нормативних джерелах, приймати у процесі виконання професійних обов’язків високоефективні оптимальні управлінські рішення, привити почуття поваги до закону, неухильного дотримання і виконання, брати активну участь у господарській діяльності підприємств (об’єднань), сприяти стабілізації економіки України.

 









Дата добавления: 2014-12-12; просмотров: 587;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.