Програмне забезпечення OCR-систем

FineReader 5 Office (ABBYY) - зручна та потужна програма, яка забезпечує високу точність розпізнавання довільних текстів на білому фоні. Перевірка результата розпізнавання та відтворення оформлення вихідного документа дуже добре вирішені в цій системі. Підтримує велику кількість мов (176) і має вбудовану перевірку орфографії для 30 з них. Підтримує розпізнавання мов програмування.

Recognita Plus 5 (Recognita Corp.) - потужна система розпізнавання із зручною системою статистики і не зовсім продуманим інтерфейсом користувача. Досить добре розпізнає документи із текстами, надрукованими на темно-сірих або кольорових фонах. Підтримує досить велику кількість мов (114), в тому числі всі кириличні. Може зберігати первинне форматування, забезпечує досить точне розпізнавання таблиць.

CuneiForm 2000 Master (Cognitive Technologies) - підтримує декілька алгоритмів розпізнавання, але потребує деякої доробки. Має високу точність відтворення форми вихідного документа, включаючи таблиці та ілюстрації. Розпізнавання та редагування розпізнаного тексту можна проводити на 15 мовах, що підтримуються системою. При цьому має досить посередню точність розпізнавання і не дозволяє розпізнавати багатомовні документи.

TextBridge 9 Pro Business Edition (ScanSoft) - досить оригінальна та високопродуктивна система для розпізнавання англомовних текстів.








Дата добавления: 2014-12-08; просмотров: 779;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.