Зразок автобіографії

Автобіографія

Я, Крушельницька Олександра Романівна, народилася 14 січ­ня 1992 року в м. Житомирі в родині лікарів.

У 1998 році була зарахована до першого класу середньої за­гальноосвітньої школи № 25 м. Житомира, яку закінчила із зо­лотою медаллю у 2008 році.

У 2008 році вступила до Житомирського базового фармацев­тичного коледжу ім. Г.С. Протасевича на спеціальність “Фар­мація“, на денну форму навчання. Після закінчення коледжу у 2011 році вступила до Національного фармацевтичного універ­ситету на спеціальність “Фармація“, на заочну форму навчан­ня. Нині студентка II курсу цього університету.

З 2011 року працюю фармацевтом аптечної мережі “Меді- лайф“, поєднуючи роботу з навчанням.

Склад сім’ї:

Батько — Крушельницький Роман Сергійович, 1972 р. н., лі­кар обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського.

Мати — Крушельницька Марія Василівна, 1973 р. н., прові­зор аптеки № 2 м. Житомир.

Сестра — Крушельницька Анна Романівна, 1998 р. н., учени­ця 9-го класу середньої загальноосвітньої школи № 32 м. Жи­томира.

Домашня адреса:

вул. Миру, 18, кв. 10,

м. Житомир

Україна

15 листопада 2011 року підпис

Резюме

Які б не були шляхи пошуку роботи — через знайомих, у газетах та журналах або за допомогою мережі Інтернет, настає момент, коли потенційний роботодавець просить надати своє ре­зюме. За ним потенційний роботодавець складає професійний та особовий портрет претендента і вже на підставі цього вирішує, чи є сенс у подальшому розгляді даної кандидатури. Саме в резюме необхідно в короткій формі й дохідливо пояснити роботодавцю чи кадровій агенції, чим Ви відрізняєтесь від інших двадцяти, а то й сорока претендентів-конкурентів на відкриту вакансію.

Резюме (CV від лат. Curriculum Vitae — шлях життя) — це докумен, у якому подаються короткі відомості про навчання, тру­дову діяльність і професійні успіхи й досягнення особи, яка його складає. Як правило, резюме складають для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади. У ньому в стислій формі (не більше 1с.) претендент викладає такі основні відомості:

- назва документа;

- прізвище, ім’я, по батькові;

- дата й місце народження;

- домашня адреса та номер телефону;

- сімейний стан;

- навчання (зазначаються навчальні заклади та спеціальність, за якою навчалась особа, у зворотному хронологічному порядку);

- науковий ступінь;

- досвід роботи (за спеціальністю, на яку претендує канди­дат; зазначається окремо);

- трудова діяльність (назви організацій, посади у зворотному хронологічному порядку);

- додаткові відомості (володіння суміжними спеціальностя­ми; іноземними мовами; ПК (програми); водійські права; тре- нінги; особистісні якості тощо);

- дата написання.








Дата добавления: 2014-12-08; просмотров: 6589;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.