Характеристика

Козаченко Юлії Русланівни,

випускниці Житомирського базового

фармацевтичного коледжу

ім. Г.С. Протасевича,

студентки 301-ї групи спеціальності

“Фармація“освітньо-кваліфікаційного

рівня “молодший спеціаліст“,

1992 р.н.

Козаченко Ю.Р. вступила до коледжу у 2008 році, навчалася за дер­жавним замовленням на денній формі навчання. Навчалася на відмінно. Протягом навчання зарекомендувала себе як наполеглива і відповідальна студентка. Особливий нахил виявила до спеціальних наук, до занять готу­валася систематично, старанно. Студентка ерудована, вміє аргументувати власну думку, багато читає. За час навчання брала участь у науково-прак­тичних конференціях, виконувала пошуково-дослідницькі роботи зі спеці­альних дисциплін. Завжди виявляла зацікавленість до майбутньої діяль­ності, готуючи на практичні заняття цікаві і змістовні повідомлення, вміє працювати з додатковою літературою. Заняття відвідувала систематично, пропусків без поважних причин не мала.

Юлія завжди цікавилася громадським життям групи, коледжу, була у складі активу групи, виявляла ініціативу, допомагала куратору групи, доручення виконувала сумлінно. Брала участь у загальноколеджних ви­ховних і розважальних заходах, концертах, член студентського самовря­дування коледжу. Виявила організаторські здібності.

Студентка ввічлива, з повагою ставиться до старших. Ніколи не мала проблем з поведінкою. У спілкуванні стримана, спокійна, врівноважена, наполеглива у досягненні поставлених цілей, доброзичлива і скромна.

Козаченко Ю.Р. користувалася заслуженим авторитетом і повагою се­ред студентів та викладачів коледжу.

16.06.12

Зав.відділення Л.О. Зубрицька

Куратор групи І.В. Туманова








Дата добавления: 2014-12-08; просмотров: 1036;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.