Дійові особи: Автор, Ірод, Прес-секретар, Секретарка, посильний

 

ПРЕЗИДЕНТ Не зрозумів, що ти мені сунеш? Хіба я не ясно наказав сенату забрати цей закон? … Вони що забули, хто є хто? Вони хочуть повісити всі брудні справи на мене? Що ж доведеться їм дещо нагадати.

 

СЕКРЕТАРКА Мій дорогий, не засмучуйся, ти завжди зможеш знайти вигідне рішення. Ти ще раз усім покажеш, що ти президент, а не вони.

ПРЕЗИДЕНТ Так мила, ти права.

 

ПРЕС-СЕКРЕТАР Пане Президенте, гарна новина для Вас. Останнє опитування після вчорашньої трансляції вашого виступу в зв'язку зі скандалом показало великий відсоток переконаності людей у Вашій невинності і вірності своєму народу і країні. Так що ваша популярність зросла відсотків на 30. У зв'язку з цим сьогодні ранком парламент офіційно закрив розслідування вашої справи.

 

ПРЕЗИДЕНТО, це дійсно гарна новина. Я вчора дивився свій виступ, і знаєш, ледве було не повірив сам собі. Треба буде відзначити старання наших юристів. Вони добре попрацювали.

 

ПРЕС-СЕКРЕТАР Я не розумію, пан Президент, справа була на стільки гучна, що, по-моєму, не було ніяких шансів. Як це вийшло?

 

ПРЕЗИДЕНТБачиш, мій друже. У мене є кілька життєвих принципів, що допомагають мені в моїй нелегкій роботі. Можу по секрету, поділиться з тобою. Саме головне це сила, хитрість, твердість, і здатність ні в якому випадку не довіряти нікому. І це ключ до успіху. (телефонний дзвоник.)

ПРЕЗИДЕНТАлло. Так… Так… Я Знаю. А чому?.. Ви запитуєте мене що робити?! Кожного разу я повинний пояснювати. І ви називаєте себе професіоналами? Ні, ні, я дав досить, за такі гроші можна забрати половину сенату. Як і завжди, чисто, без шуму і без мого імені. Подзвоните тільки тоді, коли усе закінчите й усе вляжеться.

 

ПОСИЛЬНИЙ Пан президент, Преса вас очікує.

 

ПРЕЗИДЕНТЯк я виглядаю?

 

ПРЕС-СЕКРЕТАР Блискуче! Ні, ні божественно.

 

ПРЕЗИДЕНТ Я знаю. Я знаю.

АВТОР Навіщо мечуться народи, і племена замишляють марне? Повстають царі землі, і князі радять разом проти Господа і проти Помазаника Його. “Розірвемо узи їхній, і скинемо із себе окови їхні”. Живучий на небесах посміється, Господь насвариться їм. Тоді скаже їм у гніві Своєму і люттю Своєю приведе їх у сум'яття: “Я помазав Царя Мого над Сіоном, святою горою Моєю; сповіщу визначення: Господь сказав Мені: Ти Син Мій; Я нині родив Тебе; проси в Мене, і дам народи в спадщину Тобі і межі землі у володіння Тобі; Ти вразиш їх жезлом залізним; розтрощиш їх, як посудину гончара”. Отже, врозуміться, царі; навчіться, судді землі! Служіть Господеві зі страхом і радуйтеся [перед Ним] із трепетом. Вшануйте Сина, щоб Він не прогнівався, і щоб вам не загинути на шляху вашому, тому що гнів Його спалахне незабаром. Блаженні всі, що уповають на Нього.

 

Правителі приходять, правителі ідуть. Як ви самі бачили, мало що змінилося. Повстають імперії – імперії валяться. Імперії існують і зараз. Міняються назви, але принципи залишаються колишніми. Одних правителів ми вибираємо, інші самі приходять до влади,... і усьому є кінець.

Але існує інше царство. Царство, у якому не потрібно вибирати правителя. Його Цар існує вічно. Царство, у якому не існує політичної метушні й інтриг. Цьому царству не потрібна територія і границі, воно здатне вмістити усіх. У ньому Цар знає кожного по імені і любить його. Ставши одного разу підданим його неможливо втратити. Щоб стати його громадянином нічого не потрібно платити, ціна вже заплачена. Потрібно тільки повірити і прийняти Того, Хто є Царем, Богом і Спасителем – прийняти Ісуса Христа.

 

 

 
 

 

 








Дата добавления: 2014-12-06; просмотров: 901;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.