Огляд ринку

 

Наше підприємство не єдине на ринку, тому ми вирішили дослідити ринок конкуренції, дізнатися що? і як? вони продають і подають свої послуги та товари споживачам та що ми можемо запропонувати потенціальним клієнтам, щоб вони вибрали саме наш центр.

Ось, що ми дізналися:

1. У Києві діє понад 180 різноманітних спортивних цетрів. Багато хто буде йти до наших суперників тількі, тому що вони довго на ринку і закріпилися на ринку. Багото конкурентів і всі вони будуть намагатися витіснити нас.

2. Пропонують різні послуги починаючи від аеробіки і закінчуючи шемпінгом. Це буде негативно впливати на попит запропоновах нами послуг, тому що багатий вибір може сбити споживача. Але нас цікавить лиш 1 сегмент – тренажерні зали(складають 1/20).

3. Є також можливість того, що до того моменту як ми відкриємо свій фітнес клуб з’являться нові конкуренти, які поки що діють в інших галузях але володіють аналогічними можливостями .

4. Деякі суперники поміж основних послуг включають також: додаткові класи з фітнес-аеробіки, йоги, спорт-бари, басейни і так далі. Що привертає увагу споживачів, як єдиний зручний комплекс.

5. Головною проблемою при виході на ринок буде документальне оформлення нашого підприємства(займе багато дрогоцінного часу) та знайти підходяще місце, яке б підходило для нашого фітнес клубу.

Дивлячись на всі наші перешкоди, які можуть виникнути у ході входу на

ринок нам треба буде проробити вели роботу, щоб споживачі прийшли саме до нас і будемо робити упор:

1. на ціну – встановимо нижчу на перший час, щоб привернути увагу потенціальних клієнтів;

2. на оригінальність – яскрава, чудернаться ідея для вивіски та реклами, цікавий декор приміщення та ін.(додаток 1);

3. велика кількість різноманітних тренажерів та устаткування – допоможуть клієнтам швидше та ефективніше досягнути бажаної цілі;

4. додаткові послуги – росмістимо у нашому цетрі магазин спортивного харчування та консультації тренерів по всім питанням, що цікалять;

5. акції та бонуси – додоткова стимуляція, що не залишить байдужою і буде обов’язково заманювати клієнтів;

6. кваліфіковані тренера – один з важливих аспектів,що відіграє важливу роль у боротьбі з конкурентами.

7. Реклама:

· зовнішня вивіска (обов'язково вказує на рід діяльності), також ефективним буде використання фотографій накачаних чоловіків і дуже струнких підтягнутих дівчат, щоб додатково підкреслити позитивний результат відвідування спортзалу(додаток 2);

· розклеювання рекламних плакатів на зупинках і будинках біля спортивного клубу;

· розповсюдження рекламних листівок фітнес-клубу по поштових скриньках прилеглих будинків;

· можна також організувати день відкритих дверей з безкоштовною пробною тренуванням.

 









Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 561;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.