Цільова аудиторія

 

Резюме

Повсюдна пропаганда здорового способу життя змушує громадян прагнути до самовдосконалення. Кожен мріє про струнку і красивої фігури в будь-якому віці. Задовольнити споживчий попит на місця для роботи над собою зможе відкриття фітнес-центру. Відкриття фітнес-центру обов'язково приверне увагу великої кількості зацікавлених клієнтів.

Цілі проекту: У зв'язку зі відносної економічної стабілізацією в порівнянні з дев'яностими роками у громадян зріс інтерес до фізичному здоров'ю та активного відпочинку. Відносне зростання добробуту населення відроджує попит на даний рід послуг. Комерційної преамбулою проекту є відсутність в даному районі залу для середнього класу. Мета організації підприємства:

1. Зайняти дану нішу.

2. Отримання прибутку

3. Створення нових робочих місць

Основні переваги: Основними перевагами нашого фітнес-центру, будуть доступні ціни на абонементи, якісний спортивний інвентар та зручні часи роботи. Дуже часто люди відвідують фітнес-клуби в ранкові або вечірні години і їм зручніше, щоб заклад перебував якомога ближче до місця їх проживання. Тому найбільш виграшним місцем розташування фітнес-клубу буде спальний район з великою кількістю багатоповерхових житлових будинків. Звичайно ж, необхідно врахувати наявність конкурентів на даній території.

 

 

Також в приміщення фітнес-центру є кафе для відвідувачів.

Опис видів послуг:

Клуб, що знаходиться в зручному місці, пропонуючи такі види послуг:

1. Заняття фітнесом, аеробікою (Близько 30 аеробних програм, безліч силових програм, йога та багато іншого).

2. Тренажерний зал з професійними тренерами-інструкторами.

3. Магазин з продажу спортивного харчування.

Цей Бізнес-план передбачає створення фірми, здатної ефективно працювати на відкритому для всіх, у тому числі і для конкурентів, поле діяльності. Створення подібної фірми передбачає грамотний вибір такої ринкової ніші, де фірма могла б будувати свою довгострокову стратегію. Встановивши перспективну схему налагодження ділових зв'язків, ведучи оптимальну цінову політику, піклуючись про заохочення та підтримки своїх постійних клієнтів, розширюючи спектр своєї діяльності і, тим самим, знижуючи ризики у своїй діяльності.

Сукупна вартість пропонованого справжнім Бізнес-планом проекту складає 1002162 грн./ рік.


Цільова аудиторія

Коли ми говоримо про таку складову, як продаж послуг фітнес клубу, ми повинні чітко розуміти, що потрібно розділити на 2 основні категорії. Перша категорія: ми продаємо наші послуги корпоративним клієнтам, і друга категорія - ми продаємо наші послуги приватним клієнтам (фізичним особам).

Для корпоративних клієнтів ми повинні найняти менеджерів з продажу, які будуть просувати наші послуги в корпоративному середовищі. Тобто дзвонити в компанії, призначати зустрічі, показувати презентації, укладати договори. Тобто звичайна робота менеджерів з продажу, але важливо розробити конкретну схему роботи (ну або купити цю схему). Потрібно так само ввести жорсткий відсоток зарплати стосовно менеджерів, щоб він був сильно прив'язаний до рівня продажів за певний період (це буде чудовим стимулом «працювати добре»).

Тепер поговоримо про фізичних осіб. Першим ділом, у нас буде яскрава вивіска на нашому фітнес клубі, також перед входом в клуб стоятиме акуратно складена пачка візитних карток, щоб клієнти завжди могли взяти їх з собою. Так само необхідним кроком буде відправка в поштові ящики рекламні матеріали, де ми вказуємо основні переваги вести здоровий спосіб життя саме у нашому фітнес клубі. Так само ми дамо рекламу на радіо, телебаченні і так далі. Основним правилом буде: перевірка ефективністі витрачених грошей на рекламу.

В Києві на даний момент проживає більше 3 млн людей, як мінімум 25% людей незадоволені своєю зовнішністю і хочуть щось змінити у собі, але нічого самі зробити не можуть, і ця частина населення буде шукати такі спортивні клуби, як наш. Завдяки правильному підходу, а також роботі маркетологів і рекламних кампаній ми досягнемо бажаного результату і наберемо потрібну нам кількість споживачів.

Слід звернути увагу, що не дивлячись на ситуацію в Україні, в Київ не припиняють приїжджати люди і населення столиці зростає, тому і кількість потенціальних клієнтів зростає з кожним роком.

Я впевнена, що наш проект буде мати попит і є всі шанси на те, що бізнес буде зростати. Все це зумовлено тим, що:

· «мода» на здоровий образ життя;

· красиве підтягнуте тіло – хочуть всі незалежно від віку і статі;

· населенню потрібна кваліфікована консультація і мотивація;

· це один з найефективніших способів покращити своє здоров’я і загальне самопочуття.

Але є й також потенційни угрози, що можуть зменшити розвиток фітнес-центру:

· конкуренція – по столиці багато різних спортивних клубів, які закріпилися вже давно і можуть зробити все, аби не дати нам рости(зі ЗМІ таких центрів – 188 по Києву);

· воєнний конфлікт – нажаль зараз більшість націлені на те, щоб бути у безпеці, а не на своє фізичне здоров’я;

· знецінення гривні – ціни ростуть, все дорожчає і люди виберуть витратити гроші на їжу, одежу й інше, а не на – заняття спортом;

· ті, хто займаються спортом – на жаль таких людей, по статистиці, всього на всього лише 12%.

Все це є впливає на нашу спроможність у нормальному розвитку нашого бізнесу, але ми знаємо, що більшість проблем зникнуть, пропаганда здорового способу життя та збільшення поваги до занять спортом з кожним роком зростає на 5%. Також буде зроблено все можливе і неможливе для отримання найбільго прибутку.

Щоб досягнути таких гарних результатів у такий важкий час потрібно буде залучити:

· рекламну кампанію, що допоможе привернути увагу споживачів;

· маркетологів – вони допоможуть встановити такі ціни, які б влаштували той клас людей, проживаючих у Києві, на яких ми націлені;

· гарна команда по управлінню підприємством – молоді, відповідальні та комунікабельні спеціалісти(адміністрація);

· кваліфіковані тренери різних категорій – саме вони і будуть приносити половину того успіху та доходу нашому центру, бо є обличчям компанії .









Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 1038;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.007 сек.