Колиска

Колиска - частина лафета, призначена для з'єднання його зі стволом А.О., впливу на ствол при повороті щодо осей наведення і напрямку руху ствола при відкаті і накаті.

Колиска - обойменна, складається з передньої і задньої обойм, кронштейна, копірного пристрою і сектора. Підставка колиски служить для кріплення бронемаски.

У передній обоймі є отвори, у яких закріплюються штоки ПВП, захищені кожухом. У передній частині обойми прикріплений кожух, що прикриває циліндричну частину ствола.

Задня обойма ліворуч і праворуч має припливи, в отворах яких запресовані цапфи з надягнутими на них підшипниками. На циліндричному кінці лівої цапфи закріплений штифтом кронштейн із ромбічним настановним пальцем і різьбовими отворами для кріплення паралелограма прицілу.

На правій цапфі - шліци для установлення важеля, крізь який хитна частина гаубиці з'єднана віссю з циліндром (штоком) механізму, що врівноважує.

Необхідні зазори при монтажі гаубиці у вежі 2С1 забезпечуються регулювальними шайбами і кільцями, надягнутими на ліву і праву цапфи.

На задньому торці обойми закріплені буфери, призначені для зм'якшення удару казенника об колиску при накаті. Рух ствола при накаті обмежено упорами.

У передній і задній обоймах колиски встановлені направляючі втулки - для напрямку руху ствола при відкаті і накаті. Зсуву втулок перешкоджають планки.

Зверху колиски - технологічне вікно

Кронштейн копіра приварений з правої сторони задньої обойми. На ньому встановлене копірний пристрій напівавтоматики затвора. Зверху на кронштейні - контрольна площадка для встановлення контрольного рівня в поперечному напрямку при перевірці приладів наведення.

Секторвстановлений на колисці і закріплений шпонками і болтами із шайбами і гайками.








Дата добавления: 2014-12-24; просмотров: 622;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.