Досилання гільзи з зарядом у зарядну камору

Заряджаючий виймає з укладання гільзу і кладе її на лоток, при цьому собачкою качалки захоплює її зовні, а пружини лотка підгортають гільзу й обмежують коливання її щодо лотка.

Заряджаючий натискає на кнопку досилання гільзи, і механізм працює в тому ж порядку, як і при досилання гільзи за винятком:

- гільза з зарядом досилається до моменту збивання фланцем гільзи зачепів викидачів з кулачків клина затвора і початку закривання затвора;

- сигнал на реверс двигунів надходить не від копіра ланцюга, а від руху клина на закривання, що звільняє валик з важелями, розвертаючись під дією пружини, упором натискає на кнопку клина і готує електроланцюг електроспуска. Наприкінці зворотного ходу ланцюга при розвороті переднім кінцем важеля кінцевого вимикача відбувається знеструмлення електродвигунів і замикання електричного ланцюга електроспуска, шток якого, втягуючись, знімає поперечну каретку зі стопора на лінії зарядження. Пружини повертають поперечну каретку у вихідне положення, де вона стопориться. При цьому стопор натискає на кнопку, що розірвала електроланцюг електроспуска і підготовляє ланцюг для стрільби.

При поверненні поперечної каретки в вихідне положення равлик крізь планку утоплює штир і таким чином, дає можливість обмежнику вільно розвертатися на осі, тобто заряджаючий одержує можливість зняти блокування і дати дозвіл на постріл.








Дата добавления: 2014-12-24; просмотров: 681;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.