Робота механізмом досилання вхолосту (без снаряда) на повну довжину ланцюга приводить до поломки

Відкидне огородження відкидати вниз можна лише при не поставленій на стопор поперечній каретці та при заблокованому спусковому механізмі.

 

Противідкатни пристрої - частина А.Г., призначені для пружного з'єднання ствола з лафетом, гальмування руху відкатник частин, або повернення їх у вихідне положення і втримання в цьому положенні при припустимому гаубицею куті узвишшя ствола.

Противідкатни пристрої складаються з: гідравлічного гальма відкату веретенного типу з гальмом накату канавкового типу, пневматичного накатника, гальмовідкатних частин, циліндра, штока з сорочкою, веретена з модератором, ущільнення штока, компенсатор.

Ущільнення штока, зібране в корпусі сальника, перешкоджає витіканню рідини з циліндра гальма відкатних частин.

Компенсатор призначений для забезпечення нормальної роботи гальма відкатних частин в умовах інтенсивної стрільби. Компенсатор вбудованого типу, пружинний, розміщений у задній частині циліндра гальма відкату. Він складається з: зовнішньої та внутрішньої склянки, пружини, гумового кільця, захисного кільця.

Зовнішня склянка упирається своїм буртом у проточку циліндра і підгорнута кришкою. Внутрішня склянка компенсатора підгорнута до дна зовнішнього пружиною, що упирається в кришку.

Накатник - пневматичний, служить для повернення (накату) у вихідне положення частин гаубиці, що відкочуються, після пострілу і для утримання їх у цьому положенні при всіх кутах узвишшя. Складається з: штока з поршнем, двох плаваючих поршня зі штирями, трьох зарядних клапана ( два - для зарядки рідиною та один - для зарядки повітрям або азотом).

Штирі служить для контролю кількості рідини в порожнинах накатника і для створення перепаду тиску рідини в цих порожнинах і повітря (азоту) у робочій порожнині.

Від випадань ущільнювачів (штирів) і напрямку руху штирів встановлені планки з отворами.








Дата добавления: 2014-12-24; просмотров: 686;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.