Translate the following text into English.

Альтернативні засоби лікування проти звичайної медицини

В наш час традиційною медициною можна вважати сучасні лікарські заклади та препарати, які зроблені на основі хімікатів та природних барвників, одним словом, весь перелік препаратів, які допускаються охороною здоров’я. Коли людина хворіє, вона йде до лікарні, там їй або пропонують пройти курс лікування, або, у разі необхідності, роблять операцію.

Під поняттям “альтернативна медицина” прийнято розуміти все те, що не визнається традиційною медициною. Це лікарські засоби та способи лікування, які не викладаються в медичних установах, але іноді вони використовуються у поєднанні із звичайними ліками. Альтернативні засоби лікування включають такі дії, як акупунктура, народна медицина, китайська медицина, фітотерапія, гомеопатія, зцілення вірою, натуропатія, масаж та музична терапія. Представники альтернативної медицини вважають, що людський організм здатен до самовідновлення, а природні компоненти покликані для того, щоб допомогти у цьому процесі. Необхідно зазначити, що більшість з цих препаратів не токсичні та природні.

Нетрадиційні препарати широко використовуються в лікуванні хронічних захворювань. Вони покликані не тільки для виявлення причини хвороби, але й для її профілактики. Традиційна ж медицина спрямована на полегшення болю та симптомів, і не часто виявляє причину виникнення захворювання. Нетрадиційна медицина має унікальний та цілісний підхід до лікування людського організму, вона фокусує свою увагу на причині та головній проблемі захворювання. Традиційна медицина зосереджує увагу не на цілому організмі, а лише на хворому органі. Альтернативна медицина розглядає людину як цілісний організм, а її тіло – як енергетичне коло та спрямована на виявлення дисбалансу, який викликає захворювання. В свою чергу, традиційна медицина розглядає людське тіло як механічну систему, а будь-яке захворювання вважає хімічним дисбалансом, саме через це такий дисбаланс лікується хімічними препаратами.

 

 

UNIT 9








Дата добавления: 2016-03-27; просмотров: 821;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.