Проходження дистанції. 3.15.4.1. Проходження дистанції змагань є подолання дистанції всіма учасниками змагань від старту до фінішу через певні пункти страховки з виконанням Умов

3.15.4.1. Проходження дистанції змагань є подолання дистанції всіма учасниками змагань від старту до фінішу через певні пункти страховки з виконанням Умов подолання дистанції.

3.15.4.2. Умови визначають особливості подолання дистанції, які уточ-нюються при роз’ясненні та/або демонстрації проходження в цілому чи окремих її ділянок.

3.15.4.3. Роз’яснення проходження дистанції, що є доповненням до Умов, стенографуються або записуються на диктофон, оформлюються про-токолом і доводяться до відома учасників до початку прийому заявок з тактики.

3.15.4.4. При проведенні змагань не вище V рангу і на дистанціях не вище ІІ класу складності допускається доводити Умови учасникам усно та не складати протокол роз’яснення проходження дистанції.

3.15.4.5. Час запрошення на старт визначається моментом виклику учасників в передстартову зону. Умовами оговорюють час на перевірку спорядження та час на підготовку учасників до виступу.

3.15.4.6. Старт і фініш на дистанції визначаються Умовами.

3.15.4.7. Дистанція може проходитись з контрольним вантажем (до 10 кг на одного учасника), конкретна вага якого визначається Положенням про змагання або Умовами. Розподіл контрольного вантажу між учасниками довільний чи відповідно до Умов.

3.15.4.8. Окремі маршрути або спецприйоми можуть бути обов’язковими для проходження або виконання, а також бонусними (заохочувальними) або рекомендованими.

Заявка з тактики

3.15.5.1. Необхідність складання заявок з тактики (далі – Заявка) і вимоги до неї визначаються Умовами. Заявка може передбачати описову частину проходження окремих маршрутів або виконання спецприйомів.

3.15.5.2. Описову частину Заявки складають у відповідності з вимогами Умов на бланку, який заповнюють відповідно до зразка. В Заявці можуть бути відображені для окремих ділянок або для проходження дистанції в цілому способи: руху учасників, виконання спецприйомів, транспортування контрольного вантажу або умовного потерпілого та інше.

3.15.5.3. Схема дистанції надається суддівською колегією у вигляді малюнка чи фотографії або складається учасниками самостійно. На ній можуть бути зазначені межі дистанції, окремих ділянок або маршрутів, зони обмежування та розмежування, місця старту і фінішу, пункти зміни ведучого, страховки та проміжної страховки, закріплення навісної переправи та поліспасту, а також інші контрольні пункти.

3.15.5.4. На схемі дистанції учасники відповідно до вимог Умов зазначають окремі пункти, які передбачено використовувати, місця передбаченого застосування відповідних технічних засобів і виконання спецприйомів, тощо.

3.15.5.5. Для позначення на схемах застосовують умовні позначки, запропоновані суддівською колегією. Додаткові позначки команд розшифро-вуються.

3.15.5.6. Заявки подаються до суддівської колегії після роз’яснення та/або демонстрації дистанції у терміни, обумовлені суддівською колегією змагань.








Дата добавления: 2015-11-28; просмотров: 663;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.002 сек.