Дія 4. ПІДГОТОВЧА РОБОТА

4.1. Реєстраційний відділ виконкому.

Кожна районна адмі­ністрація має спеціальний відділок, що відповідає за державну реєстрацію підприємницької діяльності. Багато з райадміністрацій мають консалтингові фірми. Там, ви можете отримати довідкову Інформацію про особливості реєстрації підприємства в районі, про необхідні для цього документи, про час роботи всіх учасників реєстраційного процесу, розрахункові рахунки банків, па які вносять­ся збори за оформлення реєстрації. Одночасно ви можете отримати планки реєстраційних карток (3 примірники).

4.2. Установа банку. В установі банку, де ви маєте намір відкрити свій рахунок, треба взяти бланк заяви та банківські картки (2 примірники).

Документи: статут, засновницький договір (у разі потреби).

Дія 5. ПІДГОТОВКА ДОДАТКОВИХ ДОКУМЕНТІВ (У РАЗІ ПОТРЕБИ)

5.1. Якщо одним із засновників виступає юридична особа раніше зареєстроване підприємство, необхідна нотаріально завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію цієї юридичної особи.

5.2. При реєстрації суб'єкта господарювання державної форми власності потрібен наказ про його створення, що виданий органом, який вповноважений керувати цим державним майном.

5.3. Іноземна юридична особа подає документи про реєстрацію у країні місцезнаходження (виписка з торгового, транспортного або су­дового реєстру). Документ затверджується за місцем видання, пере­кладається на українську (російську) мову та легалізується у консульській установі України (або в посольстві відповідної держави в Україні та легалізується в МЗС України).

5.4. Договір про оренди.








Дата добавления: 2015-10-13; просмотров: 729;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.