Intranet-система IntraOffice. Система IntraOffice являє собою повнофункціональне инранет/екстранет рішення, що реалізує єдиний інформаційний простір поверх внутрікорпоративної локальної

Система IntraOffice являє собою повнофункціональне инранет/екстранет рішення, що реалізує єдиний інформаційний простір поверх внутрікорпоративної локальної мережі або за допомогою мережі Інтернет.

IntraOffice - рішення для середніх і великих компаній з розвитий внутрішньою інформаційною структурою. Система дозволяє ефективно вирішувати завдання розподіленого централізованого зберігання, доступу й обміну інформацією, формалізації робочих процедур.

IntraOffice - модульне рішення, основними частинами якого є:

· Авторизація, керування користувачами й розмежування прав доступу, що реалізує високий рівень зашиті інформації й контроль поводження користувача в системі.

· Керування структурою, що забезпечує високий рівень масштабованість й розширюваності.

· Публікація документів, побудована за принципом WYSIWYG, що дозволяє візуально форматувати документи, що публікуються, переносити відформатований текст із інших програм, вставляти в текст зображення, файли й мультимедіа-контент і багато чого іншого.

Великий набір модулів, що підключаються, , таких як «Заявки в служби», «Призначені завдання», «Накази й розпорядження», «Опитування, голосування, форуми», «Проекти» і ін.

Список модулів IntraOffice.

• Авторизация и разграничение прав доступа.

• Администрирование.

• Система управления разделами системы.

• Публикация документов.

• Сотрудники.

• Файловый архив.

• Заявки.

• Фотоальбом.

• Голосования.

• Поздравления.

• Вопрос-ответ (обратная связь).

• Сервисы

(пошук по розділах, карта сайту, курси валют і погода)

• Додіткові модулі.

Авторизація й розмежування прав доступу

Робота користувача в системі має на увазі однозначну ідентифікацію його системою по уведеному імені користувача й паролю. Авторизація необхідна для розмежування прав доступу до розділів системи, для ідентифікації користувача при перегляді й відправленні повідомлень і роботи користувача зі спеціальними розділами системи.

Передбачено три процедури реєстрації нового користувача:

· самостійна реєстрація нового користувача;

· самостійна реєстрація нового користувача з наступною активізацією його профілю вповноваженим співробітником Компанії;

· реєстрація нового користувача співробітником Компанії, напр. співробітником відділу кадрів.

Вибір процедури реєстрації й редагування профілю користувача залишається на розсуд Замовника.

При необхідності система може підтримувати розмежування доступу до розділів системи. Права доступу підрозділяється на три рівні: відкритий доступ, доступ групам і доступ списку користувачів. Перший рівень означає вільний доступ до інформації всіх авторизованих користувачів системи. Другий рівень групує користувачів по підрозділах і/або посадам. Наприклад, до певного розділу можуть мати доступ тільки користувачі, зареєстровані у відділі "Бухгалтерія" або, тільки менеджери рекламного відділу. Третій рівень має на увазі доступ на рівні перерахування конкретних співробітників або створених груп. Система дозволяє комбінувати перераховані способи. Розмежування прав доступу реалізовано на розділи системи, на документи й конкретні дії в них (додавання, видалення, редагування), і на адміністративні інтерфейси.

Адміністрування

Система адміністрування призначена для надання інтерфейсу керування різними механізмами інтранет-системи. Система адміністрування забезпечує можливість керування інформацією, представленої в системі, як на рівні бази даних, так і на рівні окремих розділів системи. Найважливішими адміністративними інтерфейсами є: модуль керування розділами системи, модуль керування користувачами й правами доступу й текстовий редактор ( WYSIWYG ), що дозволяє візуально форматувати й публікувати інформацію й документи у форматі HTML. Крім цих трьох адміністративних інтерфейсів кожний функціональний розділ системи має свій модуль адміністрування, що дозволяє управляти інформацією в розділі.

Система керування розділами системи

Система «IntraOffice» дозволяє редагувати ієрархію розділів системи через адміністративний web-интерфейс. Адміністратор може створювати / редагувати / видаляти розділи, указувати спеціальні атрибути роздягнула, призначати на розділи обмежений доступ, публікувати в нових розділах інформацію. Зроблені дії над розділами відображаються в системі миттєво.

Публікація документів.

Система публікації документів забезпечує керування інформацією, представленої в системі, і розподілом прав доступу до опублікованої інформації. У системі зберігається заголовок тексту (назва, автор, дата публікації, короткий опис), сам текст у форматі HTML, тип і статус документа й прив'язка до певного розділу системи. Публікація документів здійснюється через текстовий WYSIWYG -редактор, що дозволяє візуально форматувати інформацію, переносити відформатований текст із інших програм, вставляти в текст зображення, файли й мультимедіа-контент. Формат відображення документів на сторінці (повний текст, назва тексту й короткий опис) залежить від типу роздягнула, у якому текст публікується й визначається на етапі впровадження.

Публікація документів може бути настроєна на попередню публікацію, коли документ, що публікується, одержує статус "заявлений до публікації" і відображається безпосередньо в системі тільки після перевірки й підтвердження його публікації модератором. На часто обновлювані розділи (наприклад, на розділ "Новини") ведеться архів.

Адміністратор системи може призначати відповідальних за ведення деякого роздягнула, давши їм права публікації (або попередньої публікації) документів у розділ.

Співробітники

Модуль являє собою картотеку співробітників компанії. Картка співробітника містить інформацію про його посаду й структурний підрозділ, анкетні дані, номера зовнішнього й внутрішнього телефонів, день народження, електронна адреса, пароль і т.д. Список співробітників містить повну інформацію про співробітників Компанії, необхідну для авторизації користувача в системі, розмежування прав доступу, формування телефонного довідника й адресної книги email адрес, настроювання списку повідомлень про публікації офіційних документів.

У системі реалізована можливість публікації співробітником своєї персональної сторінки або новостійної стрічки. аналог, Що Виходить, блогів сприяє "входженню в колектив" нового співробітника, більше тісній взаємодії колег, а також оптимальному розподілу завдань керівництвом Компанії.

Файловий архів

Файловий архів являє собою централізоване серверне сховище документів, а також адміністративний інтерфейс, що надає можливість адміністрування файлів. Користувач може створювати в архіві каталоги, завантажувати й видаляти з них файли, призначати права доступу на створені їм каталоги й файли. У даній реалізації файловий архів являє собою аналог ftp-каталогу з адміністративним web- інтерфейсом.








Дата добавления: 2015-10-05; просмотров: 2152;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.007 сек.