Переваги господарських товариств

1) Зростання фінансових можливостей підприємства, так як збільшується число постачальників капіталу і розширюються господарські обороти.

2) Створення додаткових можливостей для розвитку підприємства, так як товариство приносить більші доходи, покращуються можливості отримання кредитів.

3) Поява можливостей професійного управління підприємством. В товаристві починають працювати менеджери, які мають відповідну спеціалізацію, що дає можливість підвищити ефективність управління підприємством в цілому.

Недоліки господарських товариств

1. Обмежений характер об’єднаних грошових та інших ресурсів партнерів.Це пов’язано з відносною обмеженістю числа постачальників капіталу та їх можливостей.

2. В господарських товариствах завжди існує небезпека появи розбіжностей партнерів в поглядах на діяльність підприємства , що може помітно знизити ефективність спільної роботи.

3. Господарське товариство не є стійкою формою підприємництва, тому що вихід із товариства одного або кількох засновників може погіршити функціонування підприємства, чи взагалі призвести до його ліквідації.

4. Загроза банкрутства і солідарної відповідальності через професіональну некомпетентність одного з засновників.









Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 912;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.