Харків — ХНАМГ — 2009

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ХАРКІВСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

 

 

І. А. Краївська

Конспект лекцій, навчально-методичний матеріал для самостійної роботи та для практичних занять, завдання для контрольної роботи для студентів усіх форм навчання спеціальностей

6.050106 “Облік і аудит”

ОБЛІК У ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ


Харків — ХНАМГ — 2009


Краївська І. А. Облік у зарубіжних країнах: Конспект лекцій, навчально-методичний матеріал для самостійної роботи та для практичних занять, завдання для контрольної роботи для студентів усіх форм навчання спеціальностей 6.050106 “Облік і аудит” .— Харків: ХНАМГ, 2009.— 237 с.

 

 

 

 

У виданні розкриваються основні положення бухгалтерського обліку й фінансової звітності відповідно до міжнародних стандартів, викладено зарубіжний досвід організації та методології бухгалтерського обліку. Видання стисло знайомить читачів з теоретичними основами організації фінансового й управлінського обліку у зарубіжних компаніях.

Завдання, запропоновані для самостійного розв’язування, складені з використанням основних положень міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Вони узагальнюють теоретичні знання студентів з обліку в зарубіжних країнах.

 

Рецензент: Н. І. Гордієнко, професор, кандидат економічних наук

 

 

 

 

ã І. А. Краївська, ХНАМГ, 2009








Дата добавления: 2015-08-21; просмотров: 698;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.