Посудомийні машини періодичної дії

На рис. 5.4 представлено машину для миття посуду періодичної дії.

Рис. 5.4 Машини для миття посуду періодичної дії а – фронтальна; б – купольна; 1 – панель керування; 2 – камера; 3, 13 – основа; 4 – дверцята; 5, 11 – касета; 6 – завантажувальний стіл; 7 – розбризкувальний пристрій; 8 – купол; 9 – важіль; 10 – підйомний механізм; 12 – розвантажувальний стіл; 14 – трубопровід

Посудомийні машини фронтального типу (рис. 5.4, а) мають фронтальне обслуговування, під час якого завантаження і вивантаження касет 5 з посудом в камеру 2 здійснюється через дверцята 4. При цьому відчинені дверцята слугують столом для розміщення посуду.

Фронтальні машини є найкомпактнішими і розраховані для встановлення на підлозі, а деякі моделі спеціально розроблюються для встановлення під столом. Продуктивність фронтальних машин дає змогу використовувати їх для миття посуду і столових приборів у невеликих і середніх закладах ресторанного господарства. Залежно від забруднення посуду продуктивність становить від 20 до 60 касет за годину. В стандартну касету з розмірами 500х500 в середньому можна завантажити 18 тарілок або 24…48 чашок. Витрати води на касету в різних моделях становить 3 – 4 л за цикл миття 120 с.

Купольні посудомийні машини (рис. 5.4 б) відрізняються від фронтальних способом завантаження касет – з лівої або правої бічної сторони при піднятому куполі. Поруч зазвичай знаходиться стіл для попереднього миття посуду.








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 841;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.