Персонал служби кейтерінгу

 

Для організації заходу кейтерінгова компанія повинна мати кваліфікований персонал (менеджерів, кухарів, офіціантів, барменів, дизайнерів тощо). Міні­мальна чисельність штату служби кейтерінгу - дві особи: шеф-кухар та сервіс-менеджер. Решта персоналу може за необхідності найматися для проведення конкретного заходу.

Кейтерінгова компанія може формувати власні трудові ресурси або залуча­ти необхідних фахівців для проведення заходу, підтримуючи з ними тісні зв'язки. Особливість організації кейтерінгового обслуговування потребує опе­ративного формування робочої команди за першої необхідності та у певному складі, оскільки замовлення на кейтерінгові послуги надходять несистематично та нерівномірно.

Одним із багатьох факторів, які впливають на успіх та якість кейтерінгових послуг, є професіоналізм персоналу. Розмір і специфіка заходу мають безпосе­реднє відношення до визначення кількості працівників, рівня їхніх знань та на­вичок, а також форми бенкетного обслуговування, що буде запропоноване за­мовнику.

Перед проведенням кейтерінгового обслуговування кожний працівник по­винен отримати чіткі вказівки щодо своєї роботи для точності та повноти її ви­конання. Це дозволяє розподілити обов'язки між усіма працівниками та легко зробити підсумки проведеної роботи.

 








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 807;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.