Виховний процес в ДКВС, як основа формування працівника ДКВС нового, сучасного стандарту. Створення привабливого образу сучасного працівника пенітенціарної системи.

Ø Удосконалити систему занять, співбесід з працівниками, у тому числі керівним складом, з метою підвищення їх загальної, мовної культури, світогляду, покращення зовнішнього вигляду, поведінки, формування навичок публічних виступів, спілкування з громадянами, журналістами, вивчення практичних основ діяльності засобів масової інформації. Відповідно скорегувати навчальні плани в учбових закладах ДКВС. Залучати з цією метою висококласних фахівців.

Ø Створити при факультетах та відділеннях журналістики вищих навчальних закладів постійно діючі Центри підготовки творчих і технічних працівників для прес-служб ДКВС.

Ø Проводити щорічні конкурси “Кращий за професією” серед курсантів старших курсів Навчальних закладів ДКВС працівників.

Ø Проводити в навчальних закладах ДКВС щорічні дні відкритих дверей та здійснювати відповідну інформаційно-рекламну кампанію з метою привернення уваги громадян до цих заходів.

Ø Налагодити різні форми контактів між відомчими та цивільними навчальними закладами, у тому числі регулярні змагання між спортивними командами, спільні вечори відпочинку, дискотеки тощо.

Ø Проводити спортивні змагання між командами працівників ДКВС та представників інших професійних груп (журналістів, студентів тощо).

Ø Сприяти створенню при Центрах культури та мистецтв, Будинках культури (клубах) ДКВС, у вищих навчальних закладах власних команд КВН, організувати їх змагання, підготовку найкращих команд до участі в аналогічних змаганнях з командами інших правоохоронних органів, командами-учасницями Української ліги КВН тощо.

Ø Розробити та реалізувати Програму комп’ютеризації ДКВС. Встановити єдиний стандарт комп’ютерної грамотності працівника ДКВС.

Ø При підбитті підсумків діяльності органів та установ на місцях, звітах та атестації працівників враховувати громадську думку

Ø Щорічно проводити робочі атестації особового складу.

Ø Здійснити заходи, спрямовані на закріплення в масовій свідомості позитивних стереотипів щодо зовнішнього вигляду, мовної культури працівників міліції, їх ставлення до громадян. З цією метою підвищити вимоги до зовнішніх даних (зріст, статура, фізична підготовка, “презентабельність” тощо) працівників служб, які найчастіше контактують з громадянами.








Дата добавления: 2015-06-12; просмотров: 1063;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.