Перевірка автентичності користувача за допомогою сертифіката.

Шифрування даних: Ця функція допомагає захистити дані, передані під час наради, з тим, що це не легко прочитати зі будь-яких несанкціонованих сторін, які можуть перехопити дані. 40-бітове шифрування даних відноситься до дошки і функції чату загальних додатків, і переданню файлів. Аудіо та відео матеріали не шифруються.

 

NetMeeting функції безпеки інтеграції з безпекою в Windows XP з пакетом оновлень 1 і Internet Explorer в різних формах, у тому числі такі:

· NetMeeting використовує приватне сховище сертифікатів, щоб забезпечити особисті сертифікати для аутентифікації користувачів і шифрування даних.

· NetMeeting використовує сховище Windows сертифікатів для підтримки NetMeeting сертифікатів.

· NetMeeting використовує Security Support Provider Interface (SSPI) функції для створення та обробки маркерів безпеки.

 

Ці функції безпеки можуть бути реалізовані адміністратором або NetMeeting користувачем. Використовуючи NetMeeting Resource Kit, адміністратор може створювати налаштування безпеки, які застосовуються для всіх користувачів. Якщо дозволено адміністратором, NetMeeting користувачі можуть також вибрати власні параметри безпеки через користувальницький інтерфейс (UI) і змінити настройки безпеки для окремих дзвінків.








Дата добавления: 2015-06-10; просмотров: 497;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.