Програма NetMeeting

NetMeeting - програма для відеоконференцзв'язку, дозволяє організовувати аудіо-і відеоконтакти (за наявності відеокамери) між двома і більше учасниками конференції. Незважаючи на свою успішність і зручність використання, Microsoft в 2001 році оголосила цей проект завершеним. В даний час він виключений із сучасних версій Windows, починаючи з Windows Vista . В якості заміни Microsoft рекомендує Microsoft Office Live Meeting, Windows Live Messenger, Віддалений помічник, Підключення до віддаленого робочого столу і Windows Meeting Space . Втім, останній також був виключений зі складу Windows, починаючи з Windows 7.

Для сумісності NetMeeting був включений в інсталяційний пакет систем Windows, але часто на нього не вказував ні один ярлик програм. Тим не менш його можна було запустити самостійно - Program Files \ NetMeeting \ Conf.exe.

Можливості:

· Пересилання файлів. У ході конференції Ви можете обмінюватися з користувачами файлами.

· Спільна робота над документом. Одна з найбільш характерних особливостей NetMeeting - надає можливість спільного використання додатків. Наприклад, Ви можете дозволити працювати видаленому співбесідникові з Вашими офісними програмами, причому, у видаленого користувача ці програми можуть бути не встановлені.

· Спілкування. Можливість обміну із співбесідником текстовими повідомленнями.

· whiteboard. Можливість обміну із співбесідником графічною інформацією в інтерактивному режимі. У цьому випадку у кожного учасника відкривається додаткове вікно зі всіма необхідними функціями. Всі Ваші дії (малювання, вставка фотографії, графіків і т. п.) тут же відображаються у партнера.

· Terminal client.

· Доступ до будь-якого з відкритих додатків будь-якого з учасника конференції.

Для російських користувачів у режимі доступу до робочого столу або до віддалено запущеному додатку часто спостерігається проблема з сумісністю кириличного шрифтів, що призводить до неможливості читання інформації.

 








Дата добавления: 2015-06-10; просмотров: 677;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.