Фундаменти глибокого закладання.

Фундаменти глибокого закладання виконуються з бурових опор або тонкостінних оболонок, що занурюються в ґрунт на задану глибину.

Зведення фундаментів глибокого закладання - це комплексний технологічний процес, який складається з простих процесів: укрупнювальне збирання секції оболонок, занурення оболонок, розробка і витягування ґрунту з порожнини, розбурювання скельної основи, заповнення порожнин оболонок бетонною сумішшю, армування і бетонування ростверку.

При зануренні оболонок з секцій з'єднують зварюванням арматуру і закладні деталі або виконують фланцеві з'єднання на болтах. Залізобетонні циліндричні оболонки звичайно занурюють вібраційним і віброударним способами. Оболонки малого діаметра (до 1…1,2 м) занурюють пароповітряними молотами одиночної і подвійної дії, дизельними штанговими і трубчастими молотами.

Рис.3.24. Технологічна схема зведення глибоких опор із тонкостінних оболонок; а) - занурення першої ланки; б) - витяг ґрунту з порожнини оболонки; в) - нарощування ланки оболонки; г) - занурення оболонки; д) - бетонування порожнини оболонки;








Дата добавления: 2015-05-21; просмотров: 740;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.