Створення підрозділів

Для роботи з підрозділами використовується Довідник підрозділів, доступ до якого забезпечується за допомогою однойменної сторінки програми адміністрування:

Рис. 1 - FossDoc Адміністратор. довідник підрозділів

Для створення нового підрозділу виберіть рівень організаційної структури, де буде створено підрозділ, і натисніть кнопку Додати підрозділна панелі інструментів сторінки. В результаті з'явиться форма:

Рис. 2 - Форма властивостей підрозділи. Закладка «Створення підрозділу»

В поле «Назва» вкажіть назву підрозділу, який буде створений. Натисніть кнопку (Зберегти зміни). При необхідності Ви можете прямо з цієї форми створити нового користувача в даному підрозділі. Для цього просто натисніть кнопку Створити співробітника і виконайте дії по створенню нового користувача.

На закладці «Папки» зі списку поля «Шаблон» слід вибрати одне із значень:

«Головний підрозділ» - разом з усіма папками підрозділу містить додатково папку «Документи організації», яку можуть бачити все співробітники Вашої організації, а вносити зміни в документи в цій папці можуть тільки співробітники Головного підрозділу.

«Підрозділ з внутрішніми документами» - містить всі папки підрозділу, крім папки для документів організації.

«Без папок» - у підрозділі немає ніяких папок. Всі документи приходять в особисті папки співробітників, які заведені в даному підрозділі.

«Підрозділ з мінімальним набором папок» - є тільки папка «на виконання в підрозділі »для документів, які прийшли у підрозділ.

Для збереження змін натисніть (Зберегти зміни) на панелі інструментів даної форми. При цьому будуть створені спільні папки підрозділу (папки його канцеляріі).

Рис. 3 - Форма властивостей підрозділи. Закладка «Папки»








Дата добавления: 2015-04-05; просмотров: 715;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.