Складання розпису

Складання розпису починається із складання розпису доходів і розпису фінансування.

Розпис доходів складається Управлінням планування доходів бюджету за участю інших управлінь Мінфіну та головних розпорядників.

Розпис фінансування складається Департаментом державного боргу за участю Департаменту зовнішніх економічних зв'язків та за погодженням з Управлінням державного бюджету та бюджетної політики, виходячи з необхідності забезпечення своєчасності і повноти платежів з погашення основної суми державного боргу, можливостей щодо обсягів і термінів залучення державних запозичень, а також потреби покриття помісячних касових розривів загального фонду державного бюджету.

На підставі складених розпису доходів і розпису фінансування Управління державного бюджету та бюджетної політики розраховує граничні помісячні обсяги видатків загального фонду державного бюджету по управліннях/відділах і подає їм разом з роз'ясненнями.

Керуючись зазначеними роз'ясненнями, управління визначають головним розпорядникам відповідні помісячні обсяги видатків загального фонду і доводять їм лімітні довідки про бюджетні асигнування разом з іншими матеріалами.

Головні розпорядники за участю розпорядників нижчого рівня згідно з отриманими лімітними довідками уточнюють проекти кошторисів, складають проекти планів асигнувань та подають відповідним управлінням зведені проекти цих документів для включення до розпису. Управління аналізують зазначені матеріали і подають свої пропозиції щодо включення їх до розпису.

Управління державного бюджету та бюджетної політики зводить отримані від управлінь матеріали, уносить при необхідності корективи і подає розпис на затвердження Міністру фінансів України.

Оригінал затвердженого розпису передається Державному казначейству України на паперових та електронних носіях, а його копія залишається в Управлінні державного бюджету та бюджетної політики.

Державне казначейство України в триденний термін після затвердження доводить головним розпорядникам витяг із розпису, що є підставою для затвердження в установленому порядку кошторисів та планів асигнувань установ, які отримують асигнування із державного бюджету.








Дата добавления: 2015-02-28; просмотров: 620;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.