Вставка з буфера

Для того, щоб вставити об'єкти, що утримуються в буфері обміну, в активний документ, виконаєте наступне.

Виберіть у меню Редактор команду Вставити. На екрані відображається фантом об'єктів, що вставляються з буфера. Укажіть курсором положення базової точки для вставки або введіть потрібні значення координат у полях Рядка параметрів об'єктів. Ви можете також задати масштаб вставки і кут повороту об'єктів, що вставляються, щодо базової точки, увівши значення в Рядку параметрів.

Після фіксації базової точки вміст буфера обміну вставляється в документ. Ви можете продовжувати вставки об'єктів, розміщаючи них у потрібних місцях документа і задаючи потрібний масштаб і кут повороту. Кількість уставок з буфера, яку можна виконати за один виклик команди, не обмежено.

Для завершення вставок вмісту буфера обміну в документ натисніть клавішу <Еsс> або кнопку Перервати команду на Панелі спеціального керування.

Вставка об'єктів, розташованих на різних шарах

У буфері обміну можуть утримуватися об'єкти, що розташовувалися на різних шарах.

У цьому випадку при вставці з буфера система відображає на екрані з запитом про те, яким образом виконувати вставку.

Ви можете помістити всі об'єкти з буфера на поточний шар незалежно від того, на яких шарах вони розташовувалися раніше (опція На поточний шар).

Іншим варіантом є розміщення об'єктів на відповідних шарах (опція На шари-джерела). При цьому система автоматично створить відсутні в даний момент шари для розміщення об'єктів.

 









Дата добавления: 2015-02-19; просмотров: 616;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.