Переміщення характерної точки зі здійсненням прив'язки

По-перше, при перетаскуванні характерної точки курсором (як за допомогою миші, так і за допомогою клавіатури) спрацьовують включені в даний момент глобальні прив'язки.

По-друге, при перетаскуванні точки можна скористатися локальними прив'язками. Для цього в процесі переміщення натисніть праву кнопку миші або комбінацію клавіш <Shift>+<F10> і викличте з зۥявившогося контекстного меню потрібну прив'язку. Переміщайте курсор, а коли прив'язка спрацює, клацніть лівою кнопкою миші або натисніть клавішу <Еntег>.

По-третє, при перетаскуванні точки можна скористатися клавіатурними прив'язками. Для цього в процесі переміщення натисніть клавіатурну комбінацію, що викликає потрібну прив'язку, а після виконання прив'язки відпустите ліву кнопку миші або натисніть клавішу <Еntег>.

Завдання координат характерної точки

Активізуйте характерну точку. Для цього будь-яким способом підвели до неї курсор, а коли він змінить форму, клацніть лівою кнопкою миші або натисніть клавішу <Enter>. У Рядку параметрів об'єктів з'являться поля з координатами цієї точки. Введіть у поля координат нові значення і зафіксуйте них, натиснувши клавішу <Enter>. Після цього характерна точка займе нове положення.








Дата добавления: 2015-02-19; просмотров: 546;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.