Краплинна трубка Drip In

 

На Українському ринку поливних стрічок широко представлені трубки фірми Drip In двох видів РС (pressure compensating з компенсаторами тиску) і Classic Італійської компанії Agricultural Irrigation. Ці стрічки відносять до стрічок багаторічного використання так як вони мають підвищену товщину (в порівнянні з іншими стрічками), і тому мають більший строк експлуатації. Офіційним дистриб’ютором в Україні з продажу цих трубок є фірма „Техно-сервіс” (м. Мелітополь).

 

Нижче наведені характеристики цих стрічок

 

Краплинна трубка Drip In PC (pressure compensating)

 

Краплинні трубки Drip In PC випускають двох видів EHD PC E 16 і EHD PC E 20 із зовнішнім діаметром відповідно 16 і 20 мм. Товщина стінки в за-лежності від модифікації складає 1,1 і 1,2 мм. Емітери вмонтовані з поліети-ленову трубку і мають складну конфігурацію (рис. 2.3).


 


 

 

Рис. 2.3. Зовнішній вигляд краплинної трубки (а) Drip In і схема емітера (б).

 

Відстань між емітерами підбирають в залежності від умов поливу, і вона може становити 30, 40, 50, 60, 75 або 100 см. Витрата одного емітера також диференційована (1,6, 2,0, 2,4, 2,8, 4,0 л/годину). Поставляють їх у бобінах довжиною в залежності від діаметра трубки, відповідно 400 і 300 м, маса бо-біни 21 кг, і габаритні розміри 80×30 см.

 

Для регулювання рівномірності подачі води вздовж поливної трубки на емітерах вмонтовані компенсатори тиску (Pressure compensating). Схема ро-боти таких компенсаторів представлена на рис. 2.4.

 

 

Рис. 2.4. Схема роботи компе-нсаторів, що вмонтовані на емітерах поливної трубки Drip In PC

 

 

Максимальна допустима довжина для різних варіантів розташування емітерів, їх ви-трати і тиск в мережі наведені в додатку В. Витрат-но-напірна характеристика наве-дена на рис. 2.5.

 

 


 

 

Рис. 2.5. Витратно-напірна характеристика емітерів Drip In PC

 

Маркірування стрічки Drip In PC (pressure compensating)

 








Дата добавления: 2015-03-20; просмотров: 566;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.