Крапельниці КОФ і КОФ-Н

 

Кожна крапельниця КОФ має чотири розподільних дозуючих канали, мік-рофільтр і поєднанні з відстійником (рис.2.6). Вони призначені для експлуатації без надійного фільтруючого обладнання, і при цьому зберігають високу праце-здатність не менше як на 1 сезон. Такі крапельниці з успіхом працюють на неве-


 

 


ликих ділянках, коли дороге фільтруюче обладнання застосовувати не доцільно. В міжсезоння, розбирати і промити їх, не складає великих труднощів.

 

Рис. 2.6. Схема роботи системи краплинного зрошення КОФ і КОФ-Н

 

Крапельниці КОФ- Н (напірні) обладнані, крім фільтрів , відстійників і 4-х роздільних дозуючих каналів, зворотними клапанами, що запобігають виті-канню (перетіканню) поливного розчину із крапельниць і трубопроводів, і тримають всю систему під напором. Вони призначені для точної роздачі по-живного розчину, при роботі з вузлами приготування поживного розчину – УППР або РУ, виробництва «Заводу «ФАКЕЛ», або з іншими подібними пристроями, що мають достатньо надійне фільтруюче обладнання.

 

Крапельниці КОФ-Н комплектують зворотними клапанами, що відкри-ваються від тиску 0,05 кг/см2.

При необхідності, крапельниці КОФ і КОФ-Н легко розбираються для промивки порожнини відстійника, мікрофільтра і дозуючих каналів.

 

Дозування поживного розчину крапельниць КОФ і КОФ-Н визначається прохідним перерізом дозуючих каналів і тиском на вході крапельниць. Врахо-вуючи те, що при застосуванні крапельниць кожен із 4- х дозуючих каналів, а також клапан в крапельниці КОФ-Н, випробовують на величину прохідного перерізу крапельниці, завод «ФАКЕЛ» гарантує високий ступінь рівномірності роздачі поживного розчину.

 








Дата добавления: 2015-03-20; просмотров: 703;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.