Стрічки T-Tape® TSX® компанії T-Systems International

 

Компанія T-Systems International була заснована в 1977 році в Сан-Дієго (Каліфорнія), що дала початок розвитку і еволюції технології краплинного зрошення. Сьогодні T-Systems є визнаним світовим лідером в розробці, виро-бництві і постачанні стрічок для краплинного зрошення. T-Systems надає по-вний набір краплинних стрічок, придатних як для одноразового, так і багато-разового використання.

 

T-Systems має стратегічно розташовані по всьому світу фабрики, що за-безпечують швидку поставку на місця і добрий сервіс при установці T-Tape TSX. T-Systems створила всесвітню мережу спеціалізованих ділерів, що за-безпечують поставку і повний сервіс.

 

Мільйони бобін T-Tape® вже встановлені у всьому світі: на полях, в са-дах, на виноградниках, розсадниках і теплицях. T-Tape TSX зараз широко до-ступна дякуючи мережі спеціалізованих ділерів по зрошенню. Офіційний дистриб’ютор в Україні і СНД компанія „Терра ЛТД” (м. Одеса і м. Каховка).


 


За даними розробників матеріал, із якого виготовлена стрічка T-Tape TSX, набагато міцніший і більш витривалий, ніж аналогічні матеріали тієї ж товщини, що робить її ідеальною як для підземного, так і надземного засто-сування.

 

Щілиноподібна конструкція емітера зменшує ризик пошкодження кома-хами, перешкоджає проникненню коренів і практично запобігає блокування зовнішнім матеріалом при запуску системи.

Удосконалена технологія турбулентного потоку води забезпечує високу якість однорідності витрати при великій довжині стрічки. Для досягнення найбільшої довжини поливної стрічки із всіх доступних на ринку крапельних стрічок використовують модель T-Tape TSX 700.

 

Серію T-Tape TSX пропонують в трьох моделях, здатних задовольнити потреби сільськогосподарських виробників. Модель T-Tape TSX 500 призна-чена для стандартного економного застосування; модель T-Tape TSX 700 розрахована на великі і витягнуті поля; модель T-Tape TSX Tree & Vine (для дерев і виноградників) використовується для багаторічного застосування.

 

Для вибору та ідентифікації моделі стрічки інформація про неї надруко-вана безпосередньо на T-Tape TSX.

Кожний водовипуск є крапельним емітером, що забезпечує потрібне ви-капування води, без утворення струменя, який може руйнувати гряди і ушко-джувати листя.

Близько розташовані емітери створюють найбільш ефективну зону зво-ложення, формуючи буквально „стіну води”.

 

Компанія T-System пропонує повний набір фурнітури для легкого і еко-номічного монтажу (додаток Ж).

На рис. 2.2. зображений переріз і наведена конструкція емітера трубки Т-Таре. В додатку Б наведені умови застосування і максимальна допустима довжина поливної стрічки Т-Таре.

 

Рис. 2.2. Розріз поливної стрічки T-Tape

 

Робота інтегрованого емітера T-Tape TSX. Вода із водопровідної тру-

 

бки потрапляє в регулюючий канал через велику кількість фільтруючих отворів. Потім вода потрапляє в лабіринтовий канал, що регулює витрату во-ди, до того як вона потрапить у випускні отвори. Лабіринтовий канал є час-тиною турбулентного емітера, інтегрованого в краплинну стрічку. Досконала конструкція турбулентного емітера, має велику протяжність лабіринтового


 


каналу, що менш чуттєва до засмічення і забезпечує більш високу рівномір-ність розподілу поливної води в порівнянні з іншими конструкціями крап-линних стрічок.

 








Дата добавления: 2015-03-20; просмотров: 558;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.