ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 1

 

1. Гринина О.В., Кича Д.И., Степанова С.М. Семья-врач-медсестра.-М.: Изд-во РУДН,.

2. Гринина О.В., Кича Д.И., Манукян Л.М. Пути совершенствования работы учреждений первичной медико-санитарной помощи на основе развития семейного принципа медицинской помощи. Советское здравоохранение. 192, №1, с.46-51.

3. Гринина О.В., Паначина М.И. Общие теоретические и методологические вопросы социально-гигиенического изучения семьи. Социально-гигиеническое изучение семьи больного М.: Изд-во УДН, 1978, с.5-7.

 

4. ru.wikipedia.org/wiki/Гингивит

5. Овчаров В.К. Современные социально-экономические условия и здоровье населения. Вестник РАМН, 1997, №1, с.51-59.

Размещено на

ВСТУП

 

Лабораторний практикум охоплює основні розділи курсу «Процеси і апарати харчових виробництв» та надає можливість виконати лабораторні роботи без попереднього прослуховування лекцій (за навчальним планом лабораторні заняття можуть проводитися паралельно або до прослуховування лекцій за окремою тематикою). Для цього у кожній лабораторній роботі викладаються теоретичні положення і основні розрахункові формули необхідні для її виконання.

Опис кожної лабораторної роботи надається за єдиним планом: мета роботи, основні теоретичні положення, опис устаткування, методика виконання роботи, обробка отриманих даних. Для запису експериментальних і розрахункових даних наводяться форми протоколів. Наприкінці кожної роботи наводяться контрольні питання та тестові завдання для самоперевірки знань студентів.

Порядок виконання лабораторних робіт

1. Студенту необхідно завчасно підготуватися до виконання роботи, вивчивши відповідний матеріал, викладений у підручнику, лекційному курсі і методичних вказівках. При цьому студент повинен засвоїти: призначення і особливості досліджуваного процесу, зміст роботи, фізичний зміст величин що визначаються, їхній вплив на процес, методику виконання роботи, конструктивну будову установки і окремих її елементів.

2. До початку занять студент повинен у своєму робочому зошиті відобразити короткий опис мети і методики виконання роботи, схему установки і форму протоколу експериментів.

3. Перед початком роботи студент з'ясовує у викладача питання, що виникли під час підготовки, після чого проходить контроль знань для з'ясування рівня теоретичної підготовки і допуску до роботи.

4. Студенти, які одержали допуск до виконання лабораторної роботи, приступають до експериментальних досліджень відповідно до цих методичних вказівок. Пуск установки здійснюється тільки з дозволу та у присутності викладача чи лаборанта.

5. Під час виконання лабораторної роботи не можна залишати без догляду працюючі установки.

6. Про всі зауваження, неполадки і несправності в роботі експериментальних установок студенти зобов'язані негайно довести до відома викладача чи лаборанта.

7. Виміри всіх необхідних параметрів кожен студент у процесі роботи записує до підготовленого протоколу.

8. Вимикати установку дозволяється тільки після перевірки викладачем результатів експерименту у протоколі.

9. За результатами зроблених вимірів студенти виконують розрахунки необхідних величин, складають схеми, графіки, діаграми, таблиці, а також проводять аналіз отриманих результатів.

10. Після закінчення роботи студент подає викладачу на підпис протокол експериментів і виконаний розрахунок, приводить до ладу своє робоче місце.

11. Після цього, за умови правильно виконаних експериментів та розрахунків, і повністю оформленого та захищеного звіту студенту зараховується виконання роботи.

Оцінка результатів роботи студентів за курсом «Процеси і апарати харчових виробництв» проводиться у вигляді захисту курсового проекту та екзамену. До екзамену можуть бути допущені лише ті студенти, які за результатами складання поточного модульного контролю (ПМК) отримали не менше 35 балів. Максимальна сума балів, які може отримати студент під час здачі ПМК складає 60 балів.

За виконання лабораторних робіт студент може отримати 42 бали. Максимальна кількість балів за виконання кожної з представлених у методичній розробці лабораторних робіт, які виконуються під час освоєння модулів, складає 6 балів.


ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 1








Дата добавления: 2014-12-16; просмотров: 535;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.