Примітка перекладача: при необхідності залийте фоновий шар темно-сірим кольором.

Крок 5

Отже, створюємо новий шар вище за решту всіх шарів. Із затиснутою клавішею CTRL, клацніть по стрічці, щоб завантажити виділення.

Встановите основний колір на білий. Інструментом Градієнт (Gradient tool) від білого до прозорого проведіть на тільки що створеному новому шарі зверху вниз приблизно на 1 див. У вас повинен вийти приблизно такий результат.

Зменшите Непрозорість (Оpacity) відблиску до 40%. Знову створіть новий шар і зменшите його Непрозорість (Оpacity) до 30%. Переконаєтеся що основний колір тепер чорний. Виберіть Дзеркальний градієнт (Reflective) і в нижній частині стрічки, проведіть ним для створення тіні, як показано на скриншоте.

На даному етапі у вас має бути такий результат.

Крок 6

Давайте намалюємо строчки. Виберіть інструмент Лінія (Line tool) і проведіть зверху вниз по краю стрічки. Колір лінії має бути чорним.

Тепер виберіть інструмент Прямокутне виділення (Rectangle Marquee tool) і зробіть виділення у верхній частині, як показано на скриншоте нижче.

Клацніть правою кнопкою миші на шарі з лінією і раструйте шар. Тепер за допомогою клавіші Delete можете видалити виділену ділянку. Пересувайте виділення знову і видалите ще декілька частин на лінії.

Дублюйте шар з готовою строчкою, в стилях шаруючи для копії застосуєте стильНаложение кольору (Color Overlay). Колір поставте білий і уменьшитеНепрозрачность шаруючи (Оpacity) до 50%.








Дата добавления: 2014-12-05; просмотров: 890;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.