Примітка перекладача: Автор не указує, але шар копію з білою лінією потрібно трохи змістити щодо чорної лінії, щоб створити ефект вдавленности.

Зробіть такі ж лінії з протилежного боку стрічки.

Тепер для нижньої частини стрічки.

Крок 7

Виберіть інструмент Лінія (Line tool) і намалюйте лінію чорного кольору, як показано на скриншоте.

Тепер намалюйте ще одну лінію трохи вище, цього разу зробіть її білим кольором.

Зменшите Непрозорість (Оpacity) шаруючи з білою лінією до 50%. Тепер виділите обидві лінії, зліть в один шар, натиснувши правою кнопкою миші і вибравши пункт Об'єднати шари (Мerge layers).
Добавьте маску шаруючи, використовуючи кнопку внизу палітри шарів. Скиньте кольори за умовчанням (чорний і білий). Стоячи на масці, виберіть інструмент Градієнт (Gradient tool) від білого до чорного, метод Дзеркальний(Reflective) і проведіть ним від центру документа, убік до кінця документа. На обох сторонах ліній зникнуть краї під маскою.

Крок 8

Створіть новий шар і поставте колір переднього плану білим. Виберіть інструмент Градієнт (Gradient tool) від білого до прозорого, метод радіальний. Намалюйте невеликий кружок як на скриншоте.

Тепер за допомогою Вільної трансформації (Free Transform ) Ctrl+T скоротите кружок як на скриншоте.

Створіть прямокутне виділення і видалите частину кружка, залишивши чітким нижній його край.

Зменшите Непрозорість (Оpacity) шаруючи з кружком до 50% і у вас повинен вийти приблизно такий результат.

Крок 9

Створіть новий шар і інструментом Довільна фігура (Custom Shape Tool) намалюйте фігуру, яку ви б хотіли. Автор вибрав логотип ресурсу DeviantArt. Відкрийте вікно стилів шаруючи і включите стиль Внутрішня тінь (Inner Shadow). Набудуйте режим накладення Множення (Мultiply), колір чорний, Кут(Angle) 90, Зсув (Distance) 0, Стягання (Сhoke) 0, Розмір (Size) 4.

Клацніть двічі по іконі шаруючи з фігурою і зміните бажаний колір. Оскільки у автора стрічка ясно-зелена, для логотипу він вибрав колір темно-зелений #4d5f53.

Тепер додамо напис білого кольору за допомогою інструменту Текст (Тext tool). Автор використовував шрифт Оswald, але ви можете використовувати який завгодно.

Дублюйте текстовий шар і помістите копію під оригінальним шаром з текстом. Встановите колір тексту на копії чорним і зруште її трохи вниз за допомогою стрілки на клавіатурі. Це створить ефект тіні для тексту.








Дата добавления: 2014-12-05; просмотров: 1168;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.