Загальні методичні вказівки

При самостійно- дистанційному навчанні студент ознайомлюється з тематичним планом питань, які виносяться на самостійне опрацювання.

Для кожної теми розроблений план лекцій, який дається на початку лекції. Студент повинен самостійно опрацювати лекцію і зробити опорний конспект в відповідності до плану лекції. Після кожної лекції даються контрольні питання -на які студент повинен знати відповіді. Додатково для більш глибокого засвоєння матеріалу студенту пропонується виконати творчі завдання, а саме: підготуватись до тестового опитування з даної теми, до лекційного диктанту, виконати домашні завдання, розв’язати кросворди, розробити план певних заходів, розробити тлумачний словник, представити певний матеріал у вигляді схем, рисунків, таблиць і т.д.

Консультації та контроль знань буде відбуватися через електронну пошту викладача, яку студент зможе знайти на сайті коледжу.

При проведенні аудиторних занять викладач буде здійснювати перевірку конспектів, опрацьованих самостійно тем та проводити контроль і оцінку знань за існуючими методами контролю.

2 Тематичний план дисципліни

 

  № п/п   Найменування розділів і тем Кількість навчальних годин
Загальний обсяг Всього аудиторних В тому числі Самос. робота студента
Лекції   Семінарські та практичні
 
  Розділ І. Суть, роль та методологічні основи менеджменту          
1.1 Менеджмент як специфічна сфера людської діяльності  
1.2 Суть, зміст менеджменту та управління







Дата добавления: 2014-12-30; просмотров: 666;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.