Облік виконання бюджетів в органах державної казначейської служби України

Зміни, що відбуваються в економіці України, охоплюють як сферу матеріального виробництва, так і галузі невиробничої сфери. Галузі соціальної сфери – освіта, культура, медицина – вимагають особливої уваги та зважених кроків у їх реформуванні. Одним із головних завдань у цьому напрямку є побудова якісно нових фінансово-економічних відносин, а саме:

визначення загального механізму їх дії і внутрішньої структури, суб'єктів зазначених відносин та принципів їх побудови, розробка методики визначення вартості послуг бюджетних установ та нормативу фінансування.

Значну роль у вирішенні даних питань покликаний відіграти оновлений облік бюджетних установ як засіб формалізації та відображення зазначених відносин.

Мета курсу «Бюджетний облік» - допомогти студентам за допомогою різноманітних методів навчання та контролю засвоїти теорію та практику бюджетного обліку у повному її обсязі. Відповідно до мети, визначено коло завдань до курсу « Бюджетний облік», а саме:

· визначення теоретичних основ бюджетного обліку;

· ознайомлення із завданнями обліку за різними його напрямками;

· засвоєння методики реєстрації облікової інформації на різних стадіях та за різними напрямками обліку бюджетних установ;

  • визначення проблемних питань бюджетного обліку і шляхів їх вирішення.

 








Дата добавления: 2015-10-21; просмотров: 455;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.