Шаблон презентації

У наборі шаблонів PowerPoint є значна кількість вже готових шаблонів, які можна вибрати, скориставшись опцією "Інстальовані шаблони".

Найпростіший і найбільш поширений спосіб визначення зовнішнього вигляду презентації – це використання шаблону презентації: кнопка Offise ð Створення презентації ð Інстальовані шаблони ð Створити (рис.2.6). Вибір шаблону забезпечує встановлення зовнішнього вигляду презентації. Шаблон є найбільш потужним засобом управління дизайном презентації.

Зміна шаблону дає змогу:

змінювати схему кольорів, від якої залежать кольори складових слайдів презентації;

змінювати зразок заголовка і зразок слайда, від яких, у свою чергу, залежать вигляд слайдів і параметри форматування тексту, що використовуватимуться за промовчанням.

Змінюючи шаблон, можна надати презентації абсолютно нового зовнішнього вигляду: всі слайди отримають однаково тло, колірну схему і набір шрифтів тексту. Проте кожним з цих елементів дизайну можна управляти окремо, не застосовуючи новий шаблон. Є можливість змінити вигляд окремого слайда, не поширюючи його на інші слайди , тобто залишити їх оформлення у вигляді, визначеному шаблоном.

Також користувачі мають можливість створити свій шаблон шляхом розробки базових елементів презентації і збереження їх у вигляді файлу-шаблону (табл.2.2).

 








Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 645;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.