Підсумки практики

Після закінчення терміну практики студенти звітують про виконання програми та індивідуального завдання.

Звіт з практики захищається студентами (з диференційованою оцінкою) в комісії, призначеною завідувачем кафедри або деканом. До складу комісії входить керівник практики та викладачі кафедри “Геодезії, землевпорядкування та кадастру”.

Комісія приймає залік у студентів на базах практики в останні дні її проходження, або в інституті протягом перших десяти днів семестру, який починається після практики. Оцінка за практику вноситься в заліково – екзаменаційну відомість і залікову книжку студента за підписами членів комісії.

Оцінка студента за практику враховується стипендіальною комісією при визначенні розміру стипендії разом з його оцінками за результатом підсумкового контролю.

Студенту, який не виконав програму практики без поважних причин може бути надано право проходження практики повторно за виконання умов, які визначає кафедра “Геодезії, землевпорядкування та кадастру”. Студент, який отримав незадовільну оцінку з практики на комісії, подається до відрахування з інституту.

Підсумки кожної практики обговорюються на засіданнях кафедри “Геодезії, землевпорядкування та кадастру” з поданням письмових звітів в деканат факультету.









Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 517;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.