Постанова Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 2009 р. № 1307

 

Світовий океан, ресурси якого мають вирішальне значення для прискореного розвитку світової економіки та є найважливішим фактором геополітики.

Україна як морська держава бере участь у вивченні, освоєнні, збереженні та використанні ресурсів морів та океанів, що потребує визначення і законодавчого закріпленнянаціональних інтересів у цій сфері діяльності, встановлення пріоритетів їх реалізації.

Формування і реалізація ефективної державної морської політики сприятиме подальшому посиленню позицій України як морської держави, створенню сприятливих умов для досягнення цілей та розв’язанню завдань з розвитку морської діяльності.

Забезпечення захисту національних інтересів України як морської держави потребує визначення пріоритетів її державної морської політики до основних засад внутрішньої та зовнішньої політики держави.

 

Про засади внутрішньої і зовнішньої політики: Закон України від 01 липня 2010 року № 2411-VI

Визначені цим Законом засади внутрішньої і зовнішньої політики мають ураховуватися під час розроблення проектів законодавчих та інших нормативно-правових актів (ч. 2 ст. 12).

 

= ЗУ „Про морські порти України” від 17.05.2012 № 4709-VI:

1) ЗУ „Про транспорт” (ВВРУ. – 1994. - № 51. – ст.. 446) -

у статті 24 слова „порти і пристані” - виключити

2) КТМ України – внести зміни.


 








Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 749;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.