Розгін оперативної пам'яті

Незважаючи на те, що ми віддаємо пріоритет саме спробі з'ясувати різницю в номінальній продуктивності, від розгону ніхто не відмовляється. Щоправда, розгін модулів пам'яті буде більше додатковою дисципліною.

Справа в тому, що навіть представники виробників оверклокерської пам'яті (з якими ми розмовляли), не дуже підтримують оцінку, у тому числі і своєї продукції, по розгінному потенціалі конкретної пари (комплекту) модулів. Адже розгін - лотерея. Так, на тестування може бути представлений дуже вдалий і фактично унікальний комплект, що скоряє немислимі частоти, а переважна більшість таких же серійних наборів не зможуть повторити отриманий результат - підсумком буде безліч невиправданих надій і деякий негатив до виробника та до нас, як авторів «замовленого рекламного огляду». Або, навпаки, нам попадуться зовсім невдалі модулі, і ми перенесемо підсумок випробувань у висновки щодо малої доцільності покупки саме такої моделі, хоча насправді переважна більшість подібних модулів здатні працювати на дуже високих частотах.

Вважаємо, після такого невеликого пояснення вам зрозуміла наша позиція щодо розгону, як по частоті, так і по таймінгам, з підняттям напруги живлення та без цього. Тому ми будемо завжди перевіряти розгінний потенціал набору, що потрапив на тестування, пам'яті (якщо на це не буде будь-яких обмежень), але з отриманих результатів будемо мінімум переносити у висновки.








Дата добавления: 2015-07-06; просмотров: 566;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.