FarCry 2

Крім чисто спеціалізованих тестових пакетів і частин загальносистемних, які визначають відносну продуктивність пам'яті, ми хотіли знайти і деякі більш практичні приклади впливу її швидкодії. Але знайти одне або навіть декілька таких додатків виявилося дуже важко, точніше майже неможливо. Якщо при зміні обсягу і/або помітній різниці в робочих частотах у деяких додатках вдається зафіксувати якусь різницю, то зміна затримок (таймінгів) найчастіше залишається непоміченою, точніше з'їдається погрішністю виміру. У підсумку проб і помилок ми вирішили залишити тільки один не спеціалізований тест - FarCry 2. Причому, в основному, завдяки можливості за допомогою вбудованої Benchmarking Tools запускати тести багаторазово (ми поки залишили п'ятикратний цикл) і автоматично вираховувати середній результат.

Але навіть у такому режимі є деяка погрішність, тому не дивуйтеся, що реальну різницю у швидкодії будемо бачити тільки при помітному прискоренні підсистеми пам'яті, а зміна CL з 6 на 5 залишиться непоміченою.








Дата добавления: 2015-07-06; просмотров: 528;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.