Примітки.

Ø Щоб дати імена пунктам обслуговування в діалоговому вікні Показати постановку задачі й у Напрямках, Network Analyst використовує поле з ім'ям або псевдонімом LABEL (Мітка) з таблиці об'єктів для теми пунктів обслуговування. Аналогічно, при використанні кнопки Завантажити події, щоб дати імена подіям, Network Analyst використовує поле LABEL з таблиці об'єктів для крапкової теми. Якщо немає поля з таким ім'ям, кожен пункт обслуговування або подія будуть названі event або facility #n, де n - номер запису об'єкта в його темі.

Ø Якщо каталог мережних індексів для вашої лінійної теми ще не існує або не обновлений, Network Analyst створить або обновить його при натисканні на кнопку Вирішити.

4. Одержання напрямків

4.1. Створення і відображення шляхового листа

Ви можете створити і відобразити шляховий лист для будь-якої результуючої теми, що Ви зробили за допомогою діалогового вікна, де задається пошук кращого маршруту або перебування найближчого пункту обслуговування. Однак, перед тим як Ви зможете створити шляховий лист, треба, щоб у Вашій атрибутивній таблиці лінійної теми або приєднаній таблиці було поле назви вулиці. Поле назви вулиці зберігає назву вулиці для кожного лінійного об'єкта.

4.1.1. Щоб створити і відобразити шляховий лист за замовчуванням для Вашого маршруту

Натисніть кнопку Шляховий Лист (Directions) у діалоговому вікні визначення задачі.

Порада.При створенні шляхового листа для задачі визначення найближчого пункту обслуговування, що має кілька маршрутів, за замовчуванням шляховий лист створюється для всіх маршрутів. Якщо Вам не потрібний шляховий лист по всіх маршрутах, клацніть по пункті або пунктам обслуговування, що Ви хочете бачити в шляховому листі, а потім натисніть кнопку Шляховий Лист (Directions).

4.2. Настроювання шляхового листа

Ви можете настроїти, як перелічені нижче частини з'являться у Вашому шляховому листі.

Місце відправлення і призначення (Origin and destination)

Місця відправлення і призначення вказують початкові і кінцеві місця в наборі інструкцій шляхового листа. Ви можете вибрати, як вони й інші зупинки по шляху будуть представлені у Вашому шляховому листі.

Вулиці

Ви можете вибрати, як вулиці будуть представлені у Вашому шляховому листі. Наприклад, якщо повне ім'я вулиці - Lake Shore Blvd West, Ви можете повідомити його як Lake Shore Blvd West, Lake Shore Blvd, або просто Lake Shore.








Дата добавления: 2015-02-23; просмотров: 505;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.