Налаштування ОС Android

 

Інтерфейс.

Домашній екран розділений на три зони. Перша зона екрану - рядок стан. Він є частиною графічного інтерфейсу операційної системи Android. У другій зоні екрану розміщені значки програм та віджети. Вгорі цієї області розташовується статична панель ( ) — запуск додатку для пошуку Google. Третя зона - панель інструментів. На ній розміщені 5 значків. Один з них змінити неможливо - Відкрити список усіх програм та віджетів. Інші 4 значка можна замінити будь-якими іншими ярликами.

Стандартний лаунчер дозволяє налаштувати і використовувати 5 різних домашніх екранів. Для переміщення між екранами використовується прокрутка праворуч або ліворуч. Переміщення між екранами змінює тільки область «2», області «1» і «3» залишаються без змін.

Сповіщення

Багато додатків мають функцію сповіщень. Сповіщення можуть з’явитись вгорі екрану зліва на короткий час та зникнути, якщо на них не реагувати, або ж по центру екрану в якості пікторгам, які чітко видно. Вони залишатимуться там, поки на них не відреагують [14].

Щоб відкрити панель сповіщень, необхідно провести пальцем від верхньої частини екрану до нижньої частини. Щоб подивитися детальну інформацію про сповіщення – необхідно натиснути на нього. Щоб видалити сповіщення, посунути вліво. Щоб закрити панель сповіщень – провести пальцем від нижньої частини екрану до верхньої.

Швидкі налаштування

Це область вгорі панелі сповіщень, що складається з декількох вкладок. Переміщення між вкладками відбувається за допомогою прокручування.

1-а вкладка містить:

Регулювання яскравості;

Регулювання звуку;

Увімкненя/вимикання автоповороту екрану.

2-а вкладка:

Увімкненя/вимикання приймача Wi-Fi;

Увімкненя/вимикання приймача Bluetooth;

Увімкненя/вимикання можливості передачі даних за допомогою 2G/3G мереж.

Увімкненя/вимикання режиму політ;








Дата добавления: 2015-02-16; просмотров: 638;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.