Об'єкт дослідження

 

Фізіологічні показники. Кров’яний тиск, частота серцевих скорочень, температура тіла.

Клітини людини. Букальний епітелій вистилає внутрішню поверхню щоки людини. Він має єдине ектодермальне походження та таку структуру: базальний, шиповидний та плаский (поверхневий) шари. Базальний шар складається з відносно невеликих клітин, що мають багаті на хроматин невеликі ядра[1].

За добу проходить постійне злущування та регенерація клітин за рахунок поділу клітин базального та шиповидного шарів. Швидкість оновлення коливається в залежності від віку та статі.

Клітини букального епітелію є відносно великими та мають велике ядро (10 мкм у діаметрі).

У наш час дослідження на клітинах букального епітелію проводять у зв’язку з різними захворюваннями, багато робіт пов’язано з проблемами канцерогенезу, впливу на організм різних речовин.

Методи здійснення експериментальної дії

 

У експериментах в якості джерела електромагнітного поля використовувався мобільний телефон. Випромінювання відбувалося на частоті 900 МГц, довжина хвилі 33,3 мм. Щільність потоку потужності на поверхню об'єкту, який опромінюється, у всіх випадках складала 0.80 Вт/кг – найбільше значення коефіцієнту SAR для даного мобільного телефону.

 








Дата добавления: 2015-02-05; просмотров: 746;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.