Обліково-звітна документація

Під час звернення населення у реєстратуру поліклініки реєстратор запов­нює паспортну частину медичної картки стоматологічного хворого (ф. № 043/0), виписує талон на прийом до лікаря, де вказана дата і час прийо­му, прізвище лікаря, номер кабінету, поверх, на якому він розміщений. Уся об­лікова документація у реєстратурі повинна зберігатися таким чином, щоб її легко можна було знайти.

Раціональним є розміщення картотек по дільницях, вулицях, за алфавітом або відповідними номерами. Упровадження паралельно з цим автоматизова­ної системи управління (АСУ) "Поліклініка" та "Талону амбулаторного пацієн­та" (а.025-6/0) дозволяє створити єдину базу даних про населення району об­слуговування, що полегшує облік та аналіз усіх розділів діяльності поліклініки.

Для обліку роботи лікарів стоматологів-ортопедів існують документи, що відображають специфіку їх роботи, - ф. 037-1/0,039-3/0,039/0.

За результатами підсумку роботи всіх лікарів стоматологічного профілю за 12 місяців заповнюється також таблиця "Робота стоматологічного кабіне­ту"» річного "Звіту лікувально-профілактичного закладу" (ф.20). Інформацію, що міститься у звітних документах (ф. 20,039-2,3,4/0), в оргметодкабінеті обробляє (обчислюються показники) й аналізує апарат уп­равління.

Необхідно зазначити, що нові зразки обліково-звітної документації зат­верджені Наказом міністра охорони здоров'я України за № 302 від 27.12.99 р.








Дата добавления: 2015-01-19; просмотров: 1022;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.