Варіанти завдань

Напруга мережі, що живить медичний апарат, дорівнює U=220B. Людина знаходиться на землі (на підлозі) і торкається корпусу апарата. Опір тіла людини рівний R= 1000 Ом. Опір між провідником і людиною (через землю) дорівнює Rпр=5 кОм. В результаті пошкодження ізоляції провідник з'єднався з корпусом апарата (відбувся «пробій на корпус»). Знайдіть напругу, яка буде на тілі людини, і струм, що протікає через неї, якщо апарат заземлений і опір заземлення дорівнює Rз. Побудувати принципову схему і порівняти одержані дані зі значеннями порогу відчутного і невідпускаючого струмів.

Варіант   RЗ, Ом Варіант   RЗ, Ом
4,0 3,8
5,0 3,9
3,0 4,3
3,2 4,4
4,1 5,4
4,2 5,5
3,7 6,0
3,6 5,6
3,5 5,7
3,4 5,8
3,45 6,1
5,2 6,2
5,3 6,3
4,5 6,5
5,1 6,4


Розроблена система тестування, що складається з двох основних програмних модулів. Перший модуль - це програма, яка безпосередньо займається тестуванням, а другий - програма, що допомагає викладачам формувати тести.

Зовнішній вигляд вікна програми, яка проводить тестування, простий і не містить зайвої інформації.

У заголовку вікна показується назва курсу, номер тестованого модуля, загальне число питань і номер питання, що ставиться. Нижче висвічується саме питання. У розділі «Відповіді» представлені варіанти відповідей, серед яких необхідно вибрати правильний один або декілька відповідей. При виборі варіантів відповіді активізується кнопка «Далі» і проводиться перехід до наступного питання.

Після відповіді на всі питання вікно програми має зелений колір, якщо студент відповів вірно на кількість питань більше, або рівне де,

– кількість питань, що були задані

–кількість невірних відповідей, які допускаються при проходженні тесту.

 

У вікні відображається кількість набраних студентом балів, система балів, за якими виставляється оцінка і назва курсу.

Якщо кількість набраних студентом балів не задовольняє вищезгаданому критерію, то вікно програми стає червоного кольору. Так само відображається кількість набраних студентом балів, система балів, за якою виставляється оцінка і назва курсу.

Одержані програми володіють дуже надійним і стійким криптографічним захистом.

1. Неможливо запустити одночасно два екземпляри програми тесту. Це досягається за рахунок того, що при запуску програма перевіряє список глобальних змінних Windows на наявність ключового слова, якщо ключове слово не зустрічається, то програма вносить в цей список необхідне ключове слово. При повторному запуску програма перевіряє дане ключове слово і,у разі його знаходження, повторно не запускається. При завершенні роботи програми ключове слово забирається із списку глобальних змінних Windows і робить можливим новий запуск програми. Для нового запуску програми необхідно закрити попередню копію.

2. Відбувається шифрування основних змінних і значень в оперативній пам'яті комп'ютера. Це робиться для неможливості злому програми за допомогою різноманітних програм зломщиків, скануючих оперативну пам'ять комп'ютера.

3. Файл, що містить програму, зашифрований, що не дозволяє проглянути список питань, які входять до даного тесту.

 








Дата добавления: 2015-03-14; просмотров: 774;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.007 сек.