Аналітична відомість рейсу. У звіті про прямі витрати витрати на здійснення перевезень характеризують витрати поточного періоду (року

У звіті про прямі витрати витрати на здійснення перевезень характеризують витрати поточного періоду (року, кварталу, місяця) на ці цілі.

Витрати на перевезення включають у собівартість того звітного періоду, в якому вони виникли, незалежно від дати сплати грошових коштів. Непродуктивні витрати і втрати відображаються в обліку того звітного періоду, в якому вони виникли.

Планування собівартості перевезень є складовою частиною плану економічного та соціального розвитку транспортних підприємств, які розробляються ними самостійно на підставі показників планового обсягу перевезень вантажів і пасажирів, інших робіт і послуг, продуктивності праці, фонду її оплати та інших, і являє собою систему техніко-економічних розрахунків, які визначають величину витрат на здійснення перевезень.

До прямих витрат належать витрати, які можуть бути безпосередньо включені до собівартості окремих видів перевезень. Тут включаються такі статті витрат рейсу: паливо, зарплата та нарахування, добові, відрядні водія, екологічний збір, Єдиний митний збір, замитнення, мийка, оплата доріг, оформлення документів в рейсі, паркування автотранспорту, паркування в терміналі, послуги банку (в рейсі), разові дозволи, розмитнення, транзитна декларація, страхування авто, телефонний зв’язок водіїв.








Дата добавления: 2014-12-14; просмотров: 685;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.